Zaterdag 29 juni: gratis Histor kleuradvies van professionele stylisten

Landelijke Histor Kleur en Verf Advies dag bij alle 166 GAMMA-bouwmarkten in Nederland

 

Histor

 

Histor en GAMMA organiseren samen voor de vierde keer de landelijke Histor Kleur en Verf Advies dag. Iedereen die op zaterdag 29 juni aanstaande naar een van de 166 GAMMA-bouwmarkten in Nederland komt, krijgt gratis en vrijblijvend een Histor kleuradvies van een professionele stylist. Deze editie bouwt voort op het grote succes van de stylistendagen in 2011 en 2012. Afgelopen jaar won Histor een Gouden Spijker voor ‘Beste Verkoopondersteunende Actie’ met de landelijke Histor Stylistendag bij GAMMA in 2011.

Kleur is een eenvoudig middel om een compleet ander interieur of andere sfeer in huis te creëren. Ben je van plan om te verhuizen, je huidige huis te verbouwen of bijvoorbeeld een kamer een nieuwe look te geven, maar vind je het moeilijk om een kleurkeuze te maken? Dan biedt de Histor Kleur en Verf Advies dag bij GAMMA, de grootste verfwinkel van Nederland, de oplossing.

Histor Kleur en Verf Advies dag

Neem tijdens het bezoek een plattegrond en/of foto mee van de ruimte die je een andere kleur zou willen geven. Een professionele stylist (aangesloten bij CRISP – de beroepsvereniging van interieurstylisten) kijkt vervolgens met een frisse blik naar jouw interieur en woonwensen, zodat je naar huis gaat met een passend kleuradvies en nieuwe wooninspiratie. Bovendien ontvang je deze dag korting op Histor lak en muurverf voor het perfecte eindresultaat.

Thuis door kleur

Kleuren zijn van grote invloed op de sfeer in huis. Een goed gekleurd huis voelt prettig en harmonieus aan, verveelt nooit en is een echt thuis. Kiezen voor kleur vereist wel wat lef. Daarom is het fijn om hier wat hulp bij te krijgen. Veel gestelde vragen aan de Histor stylisten tijdens de vorige edities waren: “Hoe kan ik mijn woonkamer groter laten lijken?” en “Hoe krijg ik een warmere sfeer in de slaapkamer?”. Winnie Ham, Histor Kleurstylist die tijdens de vorige edities van de Histor Kleur en Verf Advies dagen aan tientallen mensen kleuradvies gaf, zegt: Veel klanten weten niet hoe ze hun interieur een warme en persoonlijke sfeer kunnen geven. Ze durven vaak geen kleur te bekennen omdat ze bang zijn dat kleur hun interieur kleiner zal maken. Maar wil je een gezellig en persoonlijk interieur, dan is het kiezen van de juiste kleuren en op elkaar afgestemde materialen een must. Wij laten inspirerende kleurcombinaties of subtiele kleuraccenten zien die een wereld van verschil kunnen maken. Dit jaar zien we een verschuiving in het palet van basiskleuren: van de wat sombere, koelere grijze kleuren naar de meer vrolijke en natuurlijke geelgrijze en groengrijze nuances. Trendkleuren als kanariegeel, poederroze, robijnrood en smaragdgroen zorgen voor wat extra dynamiek voor wie durft. Met behulp van kleuradvies van de Histor stylist krijg je een verrassend en persoonlijk interieur. Het zal je verbazen dat het perfect bij je past!

 

Een gedachte over “Zaterdag 29 juni: gratis Histor kleuradvies van professionele stylisten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *