Woonzinnige Kadoweken krijgen boost dankzij WoonKado card

De Woonzinnige Woonweken beleven een vliegende start. Het doel om deze maand de aandacht te vestigen op de woon- en interieurbranche is een succes dankzij de stunt die met de nieuwe WoonKado card is bedacht. Afgelopen week vonden 1,2 miljoen lezers van een woon- of lifestyle magazine een WoonKado card ter waarde van € 5,- in hun magazine. Tot en met 16 oktober kan de card gebruikt worden bij aankopen in een van de meer dan 3.500 deelnemende woon- en interieurwinkels. De hele woonbranche profiteert van deze imagocampagne die mede op initiatief van CBW-MITEX werd uitgewerkt. Het HBD financiert de campagne.

 

Voor veel mensen is de WoonKado card dé oplossing. Uit onderzoek van Multiscope blijkt dat de Nederlandse bevolking een cadeau voor het interieur waardeert, maar in 60% van de gevallen is er sprake van smaakverschillen tussen de gever en de ontvanger. Dertig procent van de mensen die een interieurcadeau krijgt en niet mooi vindt, plaatst het daarom uit het zicht. Een even grote groep zet het nog een tijdje ‘voor de vorm’ in het interieur. Een vijfde deel van alle Nederlanders vraagt om de bon en ruilt het cadeau. Een even grote groep geeft het cadeau zelf ook weer weg, óf verkoopt het.

 

Alternatief
Consumenten maken het zich vaak moeilijker dan nodig is, want behalve de krijger, zit ook vaak de gever met het cadeau in zijn maag. In ruim de helft van de gevallen weet de persoon die een cadeautje voor een ander zoekt eigenlijk niet exact wat hij moet kopen. Of de tijd ontbreekt hem om de aanschaf te doen. De WoonKado card die tijdens de Woonzinnige Kadoweken haar introductie beleeft, is voor veel Nederlanders een uitstekend alternatief.

 

Waarde
De WoonKado card is na de campagneperiode rond de Woonzinnige Kadoweken vanaf 17 oktober te koop bij deelnemende woon- en interieurwinkels, diverse gemakswinkels en online via www.woonkadocard.nl. De waarden waarmee de cards kunnen worden geladen variëren van € 10,- tot € 150,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *