Lekker woonwinkelen op je mobiel

Nederlands grootste online winkelstraat Myhomeshopping.nl op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires is nu ook mobiel bereikbaar. Met de Myhomeshopping-apps kun je altijd en overal woonshoppen, met keus uit ruim 100.000 producten van 450 merken uit de beste woonwebshops.

Bij het ontwikkelen van de iPhone en iPad-app heeft Myhomeshopping.nl veel aandacht besteed aan vormgeving, overzicht en gebruikersgemak. Je kunt eenvouding navigeren door alle productcategorieën zoals meubels, woonaccessoires, verlichting, wandbekleding, woontextiel, vloeren en raambekleding.

Zoeken op webshop? Selecteer een webshop zoals Basiclabel, Fonq, De Bijenkorf, BijzonderMooi of Wehkamp en zie meteen wat de webshop aanbiedt. Daarna kun je het product meteen aanschaffen. Tik op “naar de webshop” en je wordt direct doorgelinkt naar het product in de desbetreffende webshop. Ook is het mogelijk om te filteren op woonmerk, je favorieten te bewaren of je woonselectie naar jezelf of je vrienden te mailen.

Wooninspiratie
Voor een wegwijs in het woud van interieurtrends en woonstijlen is er het Myhomeshopping-inspiratieblog. De plek om altijd op de hoogte te zijn van het laatste woonnieuws.

Download de apps gratis:
iPhone app
iPad app

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *