Werk aan de muur

Als regelmatige bezoeker van wonenblog weet je het natuurlijk al lang, maar wij houden naast interieur en design ook erg van fotografie. En wat is er nou leuker om dit met elkaar te combineren? Dat dacht ook Jasper van der Meij op een warme zomeravond (of was het toch stiekem een koude winteravond) toen hij het concept Werk aan de Muur bedacht. Op de redactie van wonenblog ontvingen we een sample en die hebben we voor je getest!

Foto Toscane van Jansper van der Meij

Collectie

Werk aan de muur biedt een uitgebreide collectie origineel werk en werkt samen met ruim 500  beeldmakers op professioneel en professioneel-amateur niveau. Je bladert makkelijk online door de collectie die is gesorteerd op genre, stijl, kleur, locatie of beeldmaker. Je kiest hieruit een beeld dat jou persoonlijk aanspreekt en deze laat je op het door jou gekozen materiaal afdrukken. Je hebt hierin de keuze tussen dibond, canvas of een (ingelijste) poster en ook het formaat is vrij te kiezen. Daarna kan je hem ook nog in een virtuele woonkamer bekijken om een beeld te krijgen hoe jouw keuze eruit komt te zien.

Beeldmakers

Aan de andere kant kan je als talentvolle beeldmaker je eigen werk op dit platform aanbieden. Wil je dus geld verdienen met je creativiteit, dan kan je je aanmelden bij de website en je werk via Werk aan de Muur verkopen. Op deze manier biedt het fotografen en andere kunstenaars een mooie manier om hun werk te verkopen, de kopers hebben hierdoor de keuze uit een originele collectie beelden. Dus geen Ikea posters meer aan de wand die je in ieder huis ziet!

Zwevend effect van dibond met blinde ophanging

Kwaliteit

De werken zijn leverbaar op dibond, canvas, ingelijst of als poster. Op de redactie hebben we een foto van de toscane afgedrukt op dibond met plexiglas ontvangen. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal met prachtige kleuren, een echte aanrader!

In het geval van dibond wordt het beeld eerst geprint op fotolab papier en voorzien van een beschermlaag, daarna wordt het op een aluminium paneel gelijmd. Optioneel kan het worden voorzien van een plexiglas laag. Dit geeft het werk een mooie bescherming en glans waardoor de kleuren dieper en intenser worden. Het werk wordt blind aan de muur bevestigd en dit geeft een mooi zwevend effect.

Kortom: Ben je op zoek naar een origineel werk voor aan de muur op ieder gewenst formaat? Dan kunnen wij je de website Werk aan de Muur van harte aanbevelen. Wij vinden het een vernieuwend concept met veel keus en een goede kwaliteit!

Kijk voor meer informatie op www.werkaandemuur.nl 

 

Dit artikel is geschreven door Sofia Steenmeijer, oprichter van wonenblog.com en stand out styling.

 

2 gedachten over “Werk aan de muur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *