Warme_kleuren_interieur_winter

Warme tinten in de winter

In de koude seizoenen van het jaar, wanneer het weer niet zoveel licht en warme dagen brengt, gaan we het liefst zo snel mogelijk naar huis om ons op te warmen in de gezelligheid van het huis.

Een warm huis is uiteraard het gevolg van een goede verwarming. Er bestaat echter ook een andere manier van warmte – degene die leeft in het licht van de woonkamer en in de gezelligheid van de slaapkamers. Het kan worden gecreëerd door middel van interieur.  Hieronder zijn enkele idees weergegeven om je huis warm en verwelkomend te decoreren.

 

Warme_kleuren_interieur_winter
http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f0/df/96/f0df965004d96e9c0005c7436458a03d.jpg

Het gebruik vaan ‘warme’ kleuren tijdens de herfst en winter


Kleur heeft een grote invloed op mensen. Het kan verschillende emoties oproepen, zoals het gevoel van warmte en kou. Hoewel elke persoon een kleur anders ervaart, is er toch een bepaald patroon terug te vinden. Een van hen is dat warme kleuren een gevoel warmte en veiligheid oproept.

–          Warme kleuren zijn rood, oranje, geel, en anderen waarin deze tinten domineren. Dus deze kleuren moeten aanwezig zijn in het interieur wanneer je het meer gezellig en comfortabel wilt laten lijken.

–          Beige, bruin, goud of terracotta kleuren zijn ook een uitstekende keuze in het koude seizoen.

Echter zijn er niet altijd dramatische veranderingen nodig, simpelweg een paar warm gekleurde kussen of accessoires op de bank of andere gordijnen kan het aanzicht snel doen veranderen.  De feestdagen zijn vaak ook duren maanden, dus met een bol.com kortingscode kan je ook al snel flink wat besparen.

Warm stoffen voor decoratie


Textiel is vaak het belangrijkste element van het interieur van het huis. Dus het spontaan aanpassen hiervan zal de rest doen mee veranderen. Zorg ervoor dat de kussens, tafelkleden en dekens dik, mild en wollig zijn. Dikke gordijnen bijvoorbeeld zullen u zowel beschermen van de kou buiten, maar ook een warme sfeer creëren.

Herfst en winter verlichting


In de koude seizoenen is er minder natuurlijk licht, als gevolg hiervan gebruiken we met z’n allen veel meer kunstmatige verlichting. Om die reden is het ook belangrijk om hier aandacht aan te geven in je woning.

–          Wanneer het buiten donkerder wordt is het beter om fluorescentielampen te gebruiken. In de avond echter is een klein bureau- of vloerlamp, die een zacht tot mild licht geeft, het best.

–          Een interessant effect kan worden gemaakt met een rode of oranje lampenkap. Het zal prettig tinten toevoegen aan het licht.

–          Een andere goede manier om een ​​gezellige en comfortabele sfeer te creëren is kaarsen aan te steken. Gebruik kaarsen in prachtige kandelaars of in glazen.

Dus voor de herfst en winter is het een goed idee om het interieur te verfraaien met dik en zacht textiel van warme kleuren, een site als Vouchercloud biedt vaak al vele mogelijkheden op korting. Met kleine lampen of kaarsen wordt het effect gecreëerd door kleuren en textiel te accentueren en zal het huis warm en gezellig lijken in alle weersomstandigheden.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vouchercloud

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *