Verlichting in de zomermaanden

De zomer laat dit jaar toch wel erg lang op zich wachten met als gevolg dat we nu zelfs in de zomerperiode volop gebruik maken van de verlichting in huis. Alhoewel de avonden nog steeds lang zijn geeft goede verlichting tijdens de donkere, bewolkte en regenachtige dagen een fijnere sfeer in huis. Zorg dus ook in de zomer voor goede verlichting in huis!

Op wonenblog hebben we al vaker aandacht besteed aan het opstellen van een goed doordacht lichtplan. Dit blijft uiteraard heel theoretisch en we kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je daar in praktijk wat hulp bij kunt gebruiken. Of je hebt een mooi lichtplan opgesteld en hebt moeite met de keuze uit de diverse armaturen. Om nog maar te zwijgen van alle types lichtbronnen welke tegenwoordig op de markt verschijnen. Ga je voor halogeen, spaarlamp of toch gelijk LED? Door de bomen zie je vaak het bos niet meer!

 

Straluma

 

Straluma verlichting

 

Bij Straluma kunnen ze je hierbij helpen. De winkel met online webshop heeft 9.000 lampen in alle prijsklassen, waarvan de meesten op voorraad zijn. Van hanglampen, vloerlampen, wandlampen tot plafondlampen. Weet je al wat je zoekt? Dan kan je je helemaal uitleven in de webshop. Heb je deskundig advies nodig of wil je eerst zien hoe de lamp licht geeft? Dan heb je bij Straluma het voordeel van een fysieke winkel met een grote showroom van maar liefst 7.500 m2!

 

Stoere-industriele-hanglamp-Clinton

 

Wij vinden het voordeel van Straluma dat de webshop verlichting aanbiedt in alle woonstijlen en je deze ook per stijl of materiaal kunt zoeken. Zo helpt Straluma je een handje en weet je zeker dat de lamp ook binnen jouw interieur past. Heb je bijvoorbeeld een industriële woonstijl en ben je op zoek naar een industriële hanglamp? Dan heb je de keuze uit stoere lampen van metaal en beton in plaats van landelijke lampenkappen welke in jouw interieur misschien helemaal uit de toon zouden vallen. Ook kun je kiezen uit diverse materialen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar glazen hanglampen voor boven de eettafel? Dan kun je als materiaal glas aanvinken en krijg je alleen de glazen hanglampen te zien, heel handig dus!

 

hanglamp-meerdere-lampen-glas

 

Wij hopen stiekem toch nog op een mooie zomer. Mocht de zomer zich dit jaar nog laten zien, dan kun je ook voor buitenverlichting bij Straluma terecht!

Een gedachte over “Verlichting in de zomermaanden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *