tv-meubel

Tv-meubel kopen? Hier onze tips!

Een tv-meubel met een tv en aanvullende apparatuur vormt tegenwoordig vaak het middelpunt van het interieur. Ben je toe aan een nieuw tv-meubel? Dan zijn er tegenwoordig zoveel tv-meubels te koop dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met deze tips hopen wij je samen met Otto een handje op weg te helpen.

 

tv-meubel
Bron: Otto

 

Tv-meubels

Tv-meubels komen in alle soorten en maten. Van een eenvoudige blind opgehangen wandplank tot een compleet dressoir waar je tv automatisch in verdwijnt. Welk tv-meubel past het beste in jouw interieur? Daar kom je achter door jezelf een aantal vragen te stellen:

  1. Op welke plaats komt het tv-meubel te staan?
  2. Komt het tv-meubel los in de ruimte te staan of wordt deze aan de wand bevestigd?
  3. Hoeveel opbergruimte heb ik nodig? Moet er bijvoorbeeld plek zijn voor andere apparatuur en cdā€™s of enkel voor de tv?
  4. Hoe groot is de tv die op het tv-meubel komt te staan?

 

Tv-meubel uitzoeken

Als je het doel voor jezelf duidelijk hebt dan kan je een tv-meubel gaan uitzoeken. Er is veel keuze in kleur, materiaal en uitstraling. Let er dus op welk meubel het beste bij jouw interieur past en ga op zoek naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je kan online een tv-meubel kopen bij bijvoorbeeld Otto, je laten voorlichten in een winkel of een tv-meubel op maat laten maken.

 

Tv-meubel plaatsen

Wanneer je een tv-meubel hebt gekocht plaats deze dan zo dat de afstand tussen het tv-meubel en de zitplek ongeveer 5x de breedte van het beeldscherm is. Op deze manier kijk je het prettigst tv!

 

 

Een gedachte over “Tv-meubel kopen? Hier onze tips!”

  1. Hartelijk bedankt voor deze tips! Netals dit artikel zegt wil ik dat een televisie het middelpunt van het interieur in mijn nieuwe woning zal worden. Maar ook moet ik ervoor zorgen dat de afstand tussen het tv-meubel en de zitplek ongeveer 5x de breedte van het beeldscherm is! Nu ga ik op zoek naar een nieuwe tv en dan meteen naar een tv-meubel šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *