Serax bekent kleur met de nieuwe Pantone collectie

Het designmerk Serax heeft op de Maison & Objet in Parijs haar nieuwe Pantone Universe collectie onthuld. Een collectie met bloempotten, vazen en solifleurs in 12 exclusieve Pantone kleuren.

Serax treedt door deze samenwerking met het Amerikaanse merk Pantone Universe in de voetsporen van gerenommeerde internationale merken als Visa Card, Seletti en Case Scenario, die reeds voor diverse producten gebruik maken van dit uniek kleurcoderingssysteem.

BEPAAL VORM
Serax legde de vorm van de collectiestukken vast en Pantone Universe de kleur. Serax koos hierbij voor een typische vormgegeven collectie van solifleurs, vazen en bloempotten waar de met zorg uitgekozen kleuren perfect bij aansluiten. Pantone Universe definieert al jaren kleur met hun uniek kleurencoderingssysteem. Het resultaat is een perfecte symbiose van design en kleur. Een collectie in frisse, opgewekte kleuren die telkens hun eigen verhaal vertellen.

BEKEN KLEUR
Het idee van een leven zonder kleur is ondenkbaar. Kleuren geven onze state of mind, onze emoties en onze gevoelens weer. Kleuren bepalen wie we zijn. Daarom bekent Serax kleur met deze nieuwe lijn. De producten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Het zijn potten en vazen voor één of meer bloemen én planten. Durf net als Serax en Pantone te spelen en combineren met de kleuren en vormen.

SERAX COLLECTIONS
De Pantone collectie wordt geïntroduceerd onder het nieuwe label Serax Collections. Een label in interieurdesign dat in 2011 door Serax is gelanceerd. Serax Collections omvat naast de Pantone lijn, ook een spectaculaire tableware collectie en ontwerpen van toonaangevende internationale designers als Antonino Sciortino, Bram Boo en Jules Wabbes.

OVER SERAX
Serax is meer dan twintig jaar actief in het ontwerpen en produceren van eigenzinnige en unieke interieur- en decoratieartikelen. Serax staat voor vernieuwend en toegankelijk design. Het bedrijf speelt met zijn eigenzinnige kijk op de huidige trends duidelijk in op de behoeften van bloemisten en interieurzaken.

Het hoofdkantoor van Serax is gevestigd in Kontich en verkoopt zijn collecties via een 4.000-tal verkooppunten in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Duitsland, Groot-Brittanië, Oostenrijk en Zwitserland.

Voor meer informatie en verkooppunten bel 0032 3 458 05 82 of stuur een e-mail naar info@serax.com.

Volg vanaf nu Serax op Facebook:
www.facebook.com/seraxmaisondetre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *