Schilderstress? Niet nodig!

Gratis advies van de verfprofessional op 24 maart

Ondanks dat de komst van het voorjaar een goed gevoel geeft. Kan bij het verschijnen van de zon en de eerste blaadjes ook de nodige stress ontstaan. De periode breekt aan dat de klussen buiten het huis worden opgepakt, dus ook het schilderwerk. Geld en onzekerheid over de klus kunnen ervoor zorgen dat het schilderen wordt uitgesteld, met alle gevolgen van dien. Daarom is er op zaterdag 24 maart in alle GAMMA’s de Flexa Professional Buitenschilderdag.

Goed onderhouden schilderwerk van je huis is belangrijk om de waarde van je huis vast te houden. Naast dat verfraait het natuurlijk ook. Het uitbesteden van de klus kan kostbaar zijn en niet iedereen heeft daar de middelen voor. Tevens heerst er vaak onzekerheid over hoe de klus aan te pakken. Als je het doet, wil je het wel goed doen. Daarom wordt de Professional Buitenschilderdag georganiseerd. In elke GAMMA vestiging van Nederland staat op zaterdag 24 maart een schilderprofessional waaraan bezoekers allerlei vragen kunnen stellen over buitenschilderwerk. De combinatie van handige tips over waar op te letten, het juiste schildermateriaal en goede kwalitatieve verf zorgen voor een professioneel eindresultaat.

Kom langs
Een ieder die de buitenschilderklus ziet aankomen dit jaar, is op zaterdag 24 maart van harte welkom in een GAMMA vestiging in de buurt. De gehele dag staat de schilderprofessional je te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *