Review & winnen: Bosch Uneo Maxx

Door de economisch mindere tijden gaan we in ons interieur weer back to basic. Dit betekent ook dat we minder geld uitgeven aan nieuwe meubels en op zoek gaan tweedehands meubels, oude meubels opknappen of zelf meubels gaan maken. Het is natuurlijk erg leuk om zelf je eigen meubel te maken, want je bent vrij in je keuze wat betreft vorm, kleur, materiaal, afmeting etc. Daarnaast heb je een uniek en persoonlijk object in huis. Kan je wel wat hulp en inspiratie gebruiken bij het maken van je eigen meubels? Dan biedt Bosch op de website www.bosch-do-it.nl een helpende hand. Op deze website staan stap voor stap beschrijvingen en tips om je eigen meubels te maken.

 

Scandinavische woontrend

 

Op het moment zie je veel Scandinavische invloeden in de interieurs. Veel blond hout, zachte kleuren en gietijzeren haarden. Scandinavische merken als Hay, Muuto en Ferm Living zijn helemaal hip. In de collecties zie je kubussen met gelijke of gekleurde achterwanden. Deze kan je gebruiken als nachtkastje of stapelen tot dressoir of kast. Met het stappenplan van Bosch kan je deze kubussen eenvoudig zelf maken. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd wat je nodig hebt en wat je moet doen. De platen MDF kan je in de bouwmarkt op maat laten zagen, het enige wat je dan nog nodig hebt is een goede boormachine die ook kan schroeven, schuurpapier, schroeven en de kleur lak die je wilt gebruiken.

 

 

Bosch Uneo Maxx 3-in-1

Een goede boormachine die je o.a. tijdens het maken van je eigen meubels kunt gebruiken is de Bosch Uneo Maxx. Met deze handige, snoerloze boormachine kan je hamerboren in beton en metselwerk, boren en schroeven. Ik heb de Uneo Maxx zelf getest en ben erg verrast dat een 18V accuboormachine al deze functies bezit en ook nog naar behoren werkt. Het is een echte allemansvriend die je makkelijk pakt voor ieder klusje in en om het huis.

Ik vind het voordeel van de boormachine dat hij licht in gewicht is (slechts 1,4 kg) en makkelijk in de hand ligt.  Door het gebruik van een 18V Li-Ion accu en zijn kleine formaat is de Uneo Maxx in veel situaties en plekken te gebruiken. Je hoeft geen rekening te houden met een snoer en als je accu leeg is, dan is deze na 1 uur weer volledig opgeladen. Ondanks dat de boormachine over een accu beschikt vind ik het een erg sterk apparaat, met 1 handeling beschik je over een boorhamer voor beton en metselwerk. Verder beschikt de boormachine over een werklampje voorop de boormachine, wat erg handig is op donkere plekken.

De Bosch Uneo Maxx wordt geleverd in een stevige kunststof koffer met de bijbehorende accupack en 4 boren. Voor de technische gegevens kan je terecht op de website van Bosch.

 

Winnen!

Wonenblog.com mag van Bosch 3 Uneo Maxx accuboormachines weggeven t.w.v. 199 euro per stuk! Wat moet je hier voor doen? Stuur een foto van jouw zelfgemaakte meubelstuk op naar info@wonenblog.com. De drie leukste/mooiste/origineelste inzendingen krijgen de Uneo Maxx van Bosch gratis thuisgestuurd!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *