Review: Cottona tafellinnen voor de paastafel

Aan het einde van deze maand is het al weer pasen. De lente is dan net begonnen en als we een beetje geluk hebben kunnen we genieten van twee heerlijke, zonnige paasdagen. Veel mensen brengen de pasen met familie of vrienden door en daar hoort natuurlijk ook een mooi gedekte paastafel bij.

We zijn op zoek gegaan naar mooi tafellinnen voor de paastafel. Daarbij kwamen we op de website van Cottona table textiles terecht. Cottona is ontstaan doordat eigenaresse Mieke Bos moeite had om betaalbare tafellakens van goede kwaliteit te vinden. Ze besefte zich dat meer mensen dit probleem moesten hebben en hieruit is het idee voor Cottona ontstaan. Naast kwaliteit en betaalbaarheid staat gebruiksvriendelijkheid boven aan haar lijstje met eisen. Alle tafelkleden, lopers en servetten van Cottona zijn makkelijk wasbaar en laten zich goed strijken. Cottona belooft op haar website heel wat, dus we besloten de proef op de som te nemen.

 

 

Webshop Cottona

De webshop van Cottona werkt erg fijn. Alle producten worden uitgebreid beschreven en de kleuren en materialen zijn duidelijk afgebeeld. De lopers en tafellakens zijn te bestellen in verschillende afmetingen en kunnen eventueel op maat gemaakt worden. Ook ronde tafellakens zijn geen probleem. Je kan een keuze maken uit o.a. de huiscollectie, linnencollectie, damastcollectie en buitencollectie. Tja…zoveel moois, maak daar maar eens een keuze uit! Nadat we onze bestelling hadden geplaatst werd ons pakketje supersnel geleverd, erg fijn!

 

 

Kwaliteit Cottona tafellinnen

We hebben in de webshop van Cottona melkwitte tafellopers en melkwitte/lei servetten uit de linnencollectie besteld. Deze collectie wordt gemaakt van superieure kwaliteit hotellinnen en bestaat uit 52% linnen en 48% katoen. Daarnaast is het op 95 graden wasbaar, erg praktisch dus!

We waren natuurlijk erg nieuwsgierig naar de producten! Bij het uitpakken van het zorgvuldig ingepakte pakketje bleek dat Cottona niets teveel heeft beloofd, de producten zijn erg mooi! Het is een mooie dicht geweven kwaliteit linnen. De servetten en tafellopers zijn fijn van structuur wat een strakke, maar ook natuurlijke uitstraling geeft. De praktijk bevestigt dat de producten van Cottona goed wasbaar en makkelijk te strijken zijn. Ook erg handig met kinderen dus!

Wij zijn erg blij dat we de webshop van Cottona hebben gevonden met deze kwaliteit tafellinnen voor een betaalbare prijs!

 

Een gedachte over “Review: Cottona tafellinnen voor de paastafel”

  1. Dat tafellinnen zit er op en top uit voor de Paasdagen! Leuk om te lezen dat er meer webshops zijn die kwalitatief hoogstaande tafelkleden via het internet aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *