Oeuf reikt naar de sterren met het Perch Bunk Bed

Oeuf, het in New York gevestigde designlabel dat bekend staat om modern en functioneel eco design, introduceert deze maand haar ‘Perch Bunk Bed’ in Nederland. Elegant en toch stoer, het Perch Bunk Bed zal het hart vormen van de moderne kinderkamer. Het bed is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de twee eisen die kinderen stellen aan hun kamer: spelen en slapen. Door de slanke poten kan er prima onder het bed gespeeld worden, een matras geplaatst worden -waardoor er een stapelbed ontstaat- of een leuke kast. Het Perch Bunk Bed is lager dan andere hoogslapers zodat kinderen er gemakkelijk -en veilig- in en uit kunnen klimmen.

Multifunctioneel
Oeuf begrijpt dat de wensen van ouders kunnen wijzigen in de loop van tijd. Daarom zijn alle Oeuf bedden om te bouwen tot varianten. Zo is het Perch Bunk Bed om te bouwen tot stapelbed. Het is ook mogelijk om er een eenpersoonsbed haaks onder te zetten voor een speels effect.

Kleuren
Het Perch Bunk bed is verkrijgbaar in de afwerkingen walnoot-wit of berken-wit. De andere meubelstukken uit de Oeuf collectie zijn in dezelfde afwerkingen verkrijgbaar waardoor er prima gemixed en gematched kan worden met de Oeuf kledingkasten, ladekasten, nachtkasten, boekenkasten, speelgoedkasten en commodes.

 

 

Milieuvriendelijk geproduceerd in Europa
Het Perch bed is in Europa geproduceerd en vervaardigd uit Baltisch berkenhout en milieu vriendelijk MDF. Alle afwerkingen zijn op waterbasis. Het Perch bed bevat de solide constructie waar Oeuf om bekend staat in de meubel branche.

Meer over Oeuf
Oeuf (‘ei’ in het Frans en wordt uitgesproken als UH-F) komt uit New York en is geliefd onder vele celebs zoals Sarah Jessica Parker, Hally Berry, Liv Tyler etc. Oeuf baby- en kinderkamers zijn een begrip in Amerika en sinds juli 2011 verkrijgbaar in Nederland bij iMama.

Verkoopinformatie:
Verkoopprijs:
€ 1288,- inclusief btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *