Oplevering eerste watervilla’s Waterrijk Oesterdam tijdens feestelijke open dag op 3 september

Op zaterdag 3 september worden de eerste 4 watervilla’s opgeleverd van het unieke Waterrijk Oesterdam in Tholen. De eerste bewoners ontvangen, tijdens de feestelijke open dag, de sleutels van hun nieuwe – door Piet Boon ontworpen – villa’s. Wethouder Van Dis  (Recreatie gemeente Tholen) zal de sleutels overhandigen tijdens de officiele opening om 12.00u. De feestelijke opening is toegankelijk voor iedereen die benieuwd is naar de ontwikkelingen en een kijkje wil nemen op het park.

 

Heropening
De overdracht van de sleutels markeert ook de feestelijke heropening van Waterrijk Oesterdam (voorheen Speelmansplaten), dat met de presentatie van de nieuwe naam Oesterdam en huisstijl benadrukt dat het een nieuwe fase ingaat, waarbij hoogwaardige (water)recreatie centraal staat. Daarom is iedereen welkom op de feestelijke open dag om zelf te zien en te ervaren wat Waterrijk Oesterdam te bieden heeft. Toegang is gratis, maar voor de eerste 25 gasten die zich van tevoren aanmelden is er een speciale verrassing. Meld u daarom alvast aan op www.waterrijkoesterdam.nl. De open dag begint om 12u en wordt om 16u afgesloten. Het officiele gedeelte vindt plaats van 12.00-13.00. Daarna is het mogelijk een rondleiding te krijgen door de nieuwe watervilla’s.

Wonen op Waterrijk Oesterdam
In totaal worden 74 luxe watervilla’s gebouwd op de Oesterdam, midden in het water van Nationaal Park Oosterschelde. Ruime woningen met een eigen aanlegsteiger. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. De watervilla’s maken dat je het jaar rond kunt genieten van eenvoud in luxe op een unieke locatie.  De verkoop van de villa’s op Oesterdam  vordert goed en er zijn er nog watervilla’s beschikbaar.  Elk weekend is een makelaar beschikbaar voor een bezichtiging.

Over Piet Boon
Piet Boon(r) Studio tekende voor het ontwerp van drie verschillende reacreatievilla’’s van verschillende grootte (4, 6 en 8 personen) met de voor Piet Boon zo eigen en kenmerkende signatuur. De villa’s liggen direct aan het water, sommigen met een eigen aanlegsteiger. Piet Boon(r) ontwierp ook het interieur van de villa’s, die Indien gewenst geheel in deze stijl worden opgeleverd.  Kenmerkend voor Piet Boon is zijn liefde voor pure, eerlijke, natuurlijke materialen en uitgesproken stoer kleurgebruik.  De Piet Boon-stijl is basic chic, met aandacht voor comfort en detail, die sterk tot uiting komt in de luxe watervilla’s.

Piet Boon zegt over Waterrijk Oesterdam; “Ik ben altijd kritisch naar de projecten die ik wel of niet aanpak. Echter het gebied op en rond Oesterdam inspireerde mij om een uniek concept neer te zetten, waarbij binnenleven buitenleven wordt en andersom. Niet voor niets heet het ‘waterrijk’, want de villa’s staan midden in de Oosterschelde.  We wilden ingetogen luxe en de eenvoud van het buitenleven combineren en zijn daar wat mij betreft zeer goed in geslaagd.”

Waterrijk Oesterdam: meer dan wonen
Naast de unieke watervilla’s, die ook verhuurd worden, voorziet het 43 hectare grote Waterrijk Oesterdam vele andere recratiemogelijkheden. ‘Outdoor Elements’ organiseert verschillende outdooractiviteiten. Bedrijven, afdelingen, vrienden en families kunnen hier op een unieke locatie een fantastische dag meemaken met onder andere teambuildingsactiviteiten, breakout sessies en een unieke zeskamp. Binnenkort wordt gestart met de aanleg van eigen restaurant, een jachthaven. Ook wordt op korte termijn de opslag en onderhoud van boten gefaciliteerd middels een eigen loods en onderhoudsdienst.

Recratie op hoog niveau
Mike Verweij, verantwoordelijk voor de herontwikkeling van het gebied dat voorheen ‘Speelmansplaten’ heette, zegt: ‘Er is in deze regio behoefte aan hoogwaardige recreatiemogelijkheden, met respect voor omgeving en natuur. Het gebied werd al bezocht door veel mensen uit de omgeving, maar vernieuwing was noodzakelijk, om goed in te spelen op de wensen van onze bezoekers. We willen ‘smart luxury’ bieden, niet exclusief voor een beperkte groep, maar toegankelijk voor iedereen. Het is mogelijk om te verblijven in een van de mooie watervilla’s, maar daarnaast bieden we veel mee recreatiemogelijkheden. Ik ben er trots op alle ontwikkelingen en willen dit benadrukken met de nieuwe naam en huisstijl Waterrijk Oesterdam. We hopen dan ook veel mensen te verwelkomen op onze feestelijke open dag op 3 september aanstaande.’

Kijk voor meer informatie op: www.waterrijkoesterdam.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *