Magnefact aluminium wanddecoratie

Er zijn tegenwoordig veel fabrikanten die afbeeldingen voor aan de wand aanbieden. Van canvas doeken tot prints op acrylglas of foto behang. Afgelopen week ontvingen we op de redactie een aantal samples van Magnefact. Dit is een nieuwe oplossing met panelen voor aan de wand. Het zijn hoogwaardige foto’s gedrukt op een aluminium sandwichpaneel (dibond) van 33×33 cm. Je kunt verschillende beelden met elkaar combineren en ze zijn onderling makkelijk met elkaar te wisselen.

 

 

Uniek ophangsysteem

Waar Magnefact zich in onderscheidt is het ophangsysteem. Je hoeft voor de panelen geen gaten te boren, maar hangt ze makkelijk met magneten aan de wand. Op de muur komen stalen schijfjes die je met dubbelzijdige tape bevestigd. Door de magneten op de achterkant van de ‘facts’ klik je ze makkelijk aan de schijfjes op de wand. Zo kan je ze makkelijk onderling wisselen of losse panelen vernieuwen.

 

 De ‘facts’

Op de website van Magnefact vind je een gallerij met meer dan 300 afbeeldingen van 10 fotografen. Hieruit kan je zelf een aantal beelden samenstellen of je kan je eigen afbeeldingen uploaden. In de ‘drag en drop’ ruimte kan je gelijk zien hoe jouw keuzes op de muur samenenkomen. De foto’s hebben een mooie matte uitstraling, zijn UV-bestendig en zijn vormvast.

 

 

Wij vinden de panelen een mooie oplossing voor aan de wand, er zijn mooie strakke lijnen mee te behalen. Ze passen zowel in een zakelijke omgeving als thuis met persoonlijke afbeeldingen. Door het fijne ophangsysteem wissel je makkelijk van paneel en lijken de afbeeldingen een stukje voor de wand te zweven wat een mooi ruimtelijk effect heeft.

Magnefact heeft een tijdelijke openingsaanbieding waarmee je 20% korting krijgt op de panelen. Ook betaal je in Nederland tijdelijk geen verzendkosten. Kijk voor meer informatie op de website van Magnefact.

 

Dit artikel is geschreven door Sofia Steenmeijer, oprichter van wonenblog.com en stand out styling.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *