Luxaflex® presenteert nieuwe collectie Houten Jaloezieën

Luxaflex® introduceert een nieuwe, eigentijdse collectie Houten Jaloezieën. Het gevarieerde assortiment biedt een ruime selectie aan trendy kleuren en structuren. Hierdoor kan de consument in elke ruimte een persoonlijke stijl creëren die helemaal is afgestemd op het eigen interieur.

 

De duurzame materialen van het nieuwe Luxaflex®-assortiment Houten Jaloezieën zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling. Er kan volop gevarieerd worden met verschillende houtsoorten als bamboe, walnoot, esdoorn en andere soorten hardhout. De Houten Jaloezieën zijn probleemloos te plaatsen in vochtige ruimtes als badkamers of keukens, doordat het hardhout een olielaag heeft voor optimale bescherming tegen vocht en Uv-straling.

De nieuwe collectie biedt een ruime keuze in kleur en structuur. Behalve dat er meer wit- en grijstinten zijn toegevoegd aan het assortiment, is er ook de mogelijkheid om voor hoogglans lak te kiezen. Deze is onder meer leverbaar in rood en zwart, voor een strakke, eigentijdse uitstraling. Mochten de standaardkleuren niet volstaan dan kan de consument via het NCS-systeem (Natural Colour System) een eigen kleur kiezen en zo de raamdecoratie helemaal aanpassen op de bestaande inrichting. Daarnaast is het mogelijk om lamellen van verschillende houtsoorten en tinten te combineren. Nieuw is ook de lamelbreedte van 68 mm voor een exclusieve look.

Voor extra afwerking heeft Luxaflex® een grote variëteit aan stoffen ladderbanden en verschillende lamelbreedtes. Hiermee creëert de consument een persoonlijke, sfeervolle ambiance.

Luxaflex® werkt met FSC-gecertificeerd hout: duurzaam hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De houtstructuren en kleurnuances benadrukken de authenciteit van het hout. Luxaflex®  is lid van Rainforest Alliance, een milieuorganisatie uit de Verenigde Staten die als doel heeft ecosystemen te beschermen, net als de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *