Living & Lifestyle Oktober bij Cocoon werelds wonen = 15% korting

Cocoon werelds wonen is de inspirerende webshop van interieurarchitect (BNI) Marjolein van der Zwaan & styliste Marina Snijders. Nadat ze meer dan 8 jaar de interieurwinkel Cocoon Wonen in Panningen hadden, vonden ze het hoog tijd om meer mensen kennis te laten maken met hun frisse (Nederlandse) kijk op het wereldse wonen & leven.

Dit zeggen ze er zelf over:

Zelf raken we telkens weer razend enthousiast en genieten we volop, wanneer we weer iets ‘nieuws’ hebben ontdekt in onze zoektocht naar inspirerende interieur en lifestyle ideeën. Deze inspiratie kan zich in vele vormen bij ons aandienen: op beurzen, tijdens reizen, in bladen, op het internet en natuurlijk tijdens onze dagelijkse
‘doedingen’. We willen deze ideeën, over wat ‘a good life’ in kan houden op het gebied van wonen & lifestyle dan ook graag delen met iedereen die hier ook van houdt.
Onze collectie biedt een grote – en nog steeds groeiende – verscheidenheid aan van woonaccessoires en meubels, maar ook veel persoonlijke accessoires en reis- & menutips. Volgens ons is alles dusdanig met elkaar verbonden dat we het gewoonweg allemaal met jullie willen delen. Stijlen lopen door elkaar : landelijk, modern en handgemaakt. Maar alles heeft echter wel 1 duidelijke overeenkomst: we hebben het met liefde en zorg uitgezocht omdat we er zelf ‘blij’ van worden!

We willen je inspireren om zelf actief met je woon- en lifestylebeleving aan de slag te gaan. Zodat ook jij je eigen Cocoon kunt creëren en er optimaal van kunt genieten…….. ENJOY!

Collectie

De webwinkel heeft een leuke collectie waarin modern, landelijk, natuurlijk en Scandinavisch wonen gecombineerd wordt. Er wordt veel aandacht besteed aan fairtrade met bijvoorbeeld het servies van Piet Hein Eek. Maar ook leuke accessoires voor de keuken, badkamer of verlichting vind je in de webshop van Cocoon werelds wonen.

Tijdens Living & Lifestyle oktober bij Cocoon werelds wonen krijgen de lezers van wonenblog.com een korting van 15%! Ga hier naar de webshop en gebruik de kortingscode: Day1012.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *