Leuke zomerdecoratie voor binnen en buiten

De zomer is begonnen en het kriebelt de meeste mensen weer aan alle kanten. Tijd voor iets nieuws in huis en voor in de tuin. Hieronder wat leuke tips om je huis én tuin weer een fris en zomers uiterlijk te geven.

Bijzettafeltje in vrolijke kleuren

Eenvoudig, maar wel heel leuk om de sfeer een beetje op te vrolijken in je kamer.
Ook mee naar buiten te nemen als je een plekje in de zon ingenomen hebt en daar je heerlijke frisse smoothie of borrel in de avondzon nuttigt.

 

Bron: Hema
Bron: Hema

 

Patchwork of multicolor vloerkleed

In de zomer kan het toch nog een beetje fris zijn. Dan is een vloerkleed toch wel lekker onder je voeten. Een trend zijn patchwork vloerkleden. Niet één effen vlak op de vloer, maar vrolijke vlakken die creativiteit en design uitstralen. Kwantum heeft een aantal leuke vloerkleden, ook patchwork.

Tip: wil je meteen heel je vloer aanpakken? Denk dan ook eens aan een vloer van Kwantum. Zij hebben, naast een goede prijs, prima advies in de winkel ook een legservice om het helemaal makkelijk te maken.

 

Bron: Kwantum
Bron: Kwantum

 

Mini garden op pootjes

Geen mega grote tuin of gewoon niet heel erg groene vingers? Maar lijkt het je wel leuk om zelf wat groenten of kruiden te verbouwen? Zelf kweken en verzorgen is helemaal van deze tijd. Ook als je over weinig ruimte beschikt. Deze handige mini garden is super handig op je balkon of in een hoekje in je tuin. En omdat hij op pootjes staat makkelijk te verplaatsen…

 

Bron: Intratuin
Bron: Intratuin

 

Kunststof stapelstoel

Klinkt niet heel bijzonder. Maar wel praktisch. En in dit geval ook grappig vormgegeven en verkrijgbaar in een frisse kleur. Stel je voor: een mooie (houten) tuintafel en dan deze in verschillende kleurtjes er om heen? Helemaal zomer toch?

 

Bron: Leen Bakker
Bron: Leen Bakker

 

Vuurschaal voor de late avond

In de zomer en zomer willen we zo lang mogelijk genieten van de lange dagen. Met een vuurkorf, tuinhaard of vuurschaal hou je het voor jou en je gezelschap buiten lekker aangenaam. En daarbij geeft het een soort oer gevoel of op zijn minst een echt vakantie- en zomergevoel!

 

Bron: Wehkamp
Bron: Wehkamp

Vrolijk lampenkapje

Dit grappige en vooral kleurrijke en niet alledaagse lampenkapje is een idee als je eens die stoffige oude lamp wil vervangen voor iets fris en trendy. Daarnaast dragen de kleuren helemaal bij aan een mediterraan en dus zonnige stemming! Deze kap behoort overigens bij een speciaal lampje van Fatboy (de Edison the Petit).

 

Bron: Fonq
Bron: Fonq

 

 

3 gedachten over “Leuke zomerdecoratie voor binnen en buiten”

  1. Wat een leuk bijzettafeltje! vooral omdatie mint groen is, ben ik gek op! ik ben op internet opzoek naar woonideeën om mijn nieuwe huis in te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *