kleur met ixxi’s

Je kunt kleur in je interieur brengen door de wanden te verven of te behangen. Ook kun je werken met accessoires en textiel. Maar sinds een poosje kun je ook werken met ixxi’s.

Wat is ixxi?
Ixxi is een decoratief wandsysteem, het werkt een beetje zoals pixels. Met koppelkruisjes en kaarten ( de x’jes) kun je in elk gewenst formaat je eigen interieurproduct maken.

Waarvan gemaakt?
Ixxi bestaat uit kaartjes van 20 bij 20. De kaarten worden gemaakt van Synaps en dit is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV-licht. Hierdoor kun je het ook in wat nattere ruimtes gebruiken.

Hoe werkt het?
Je kunt in 4 stappen een ixxi in huis halen. Je kunt bijvoorbeeld een ‘ixxi vergroting’ van je foto laten maken. Ook kun je een ‘collage’ samenstellen van je eigen beelden. Een ander product is een ‘ixxi-pixel’ van een foto. Maar je kunt ook gebruik maken van de standaard afbeeldingen of van de collectie specials, een collectie in samenwerking met musea en ontwerpers.

Wat kun je ermee doen?
Je kunt de ixxx gewoon als behang of collage aan de wand hangen, maar met dit systeem eenvoudig ruimtes creëren. Zo kun je de ixxi als tussenwand gebruiken of als gordijn.

Een ixxi is een veelzijdig product waar je goed kleur en eigenheid in je interieur kunt aanbrengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *