Brabantia_touch_bin

Keukenaccessoire trends

Bij het betrekken van een nieuwe woning wordt er veel aandacht besteed aan de keuken, het kloppend hart van de woning. In de keuken wordt al lang niet meer alleen gekookt, het is een leefplek geworden waar gezellige gesprekken met vrienden of familie worden gevoerd onder het genot van een hapje of een drankje.

Daarom wordt de keuken met de grootste zorg samengesteld en is het een grote hap uit je budget. Als de keuken eenmaal geplaatst is vergeten we vaak de details in de keuken, wat nu juist het verschil kan maken! Net als de rest van je interieur kan je je keuken persoonlijk maken door je keuze in servies, pannen, vuilnisemmer, theedoeken en keukenaccessoires. In de huidige woontrends wordt er ook steeds meer aandacht aan de keuken geschonken! We hebben een aantal tips en trends voor je op een rijtje gezet:

 

 

Afvalemmer

 

Brabantia_touch_bin

 

Een afvalemmer neemt veel ruimte in de keuken in (ook visueel). Ga daarom op zoek naar een stijlvolle afvalemmer die past bij de rest van je keuken en interieur. Eén van de bestverkochte afvalemmers is de Touch Bin van Brabantia. Deze unieke afvalemmer combineert kwaliteit, functionaliteit en design. Door de diverse kleuren en afmetingen past de Touch Bin altijd in jouw keuken. Door het goed doordachte ontwerp is de Touch Bin van Brabantia hygiënisch in gebruik en zijn er speciale modellen ontworpen voor afvalscheiding en modellen met een vlakke achterkant voor plaatsing tegen een wand. Al deze eigenschappen maakt de  Touch Bin van Brabantia favoriet!

 

 

Theedoeken

 

hay-scholten-baijings-tea-towel

 

Ook met theedoeken kan je de uitstraling van je keuken aanpassen. Er zijn tegenwoordig veel hippe theedoeken te koop van o.a. Hay, Ferm Living, Marimekko en Mae Engelgeer. Scholten & Baijings ontwierpen een prachtige collectie theedoeken voor Hay die je keuken helemaal ophalen!

 

Snijplanken

 

E15_accessoires

 

Snijplanken die los op het keukenblad staan waren altijd al een favoriete accessoire in de landelijke en mediterrane keuken. Op de meubelbeurs in Keulen zagen we dit ook terugkomen bij de design merken,  mooie snijplanken zijn dus helemaal hip! Kies voor snijplanken in verschillende afmetingen in een combinatie van hout en marmer. Plaats ze rechtop op je keukenblad, want ze mogen gezien worden! In de collectie van o.a. Hay en E15 vind je mooie keukenaccessoires en snijplanken.

 

Kruiden

 

Boskke-planters-kitchen

 

De moestuin en eigen verbouwde groenten blijven nog steeds een trend en deze verplaatst zich ook naar de keuken. Zet daarom potten met verse keukenkruiden of eventueel groenten op je werkblad of hang ze omgekeerd aan je plafond zoals de Boskke Sky planter. Ook kan je tegenwoordig verticale tuinen kopen om een complete wand in je keuken te voorzien van groenten en kruiden.

Voor welke keukenaccessoires kies jij?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *