Jan des Bouvrie SAYS JESS

Het Nederlandse design merk JESS DESIGN heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd met betaalbare en 100% Nederlandse design meubelen. De meubelen van JESS DESIGN zijn anders, verleidelijk, puur en bovenal eigenwijs door de grote dosis lef die JESS DESIGN toont.

Lef in vormgeving maar ook door de keuze van ontwerpers die JESS DESIGN aan het label verbindt. Vanaf 26 september toont JESS DESIGN in de showroom in Klooster Bethlehem te Haren (Oss) haar collectie waaraan een aantal nieuwe banken, fauteuils en eetkamerstoelen zijn toegevoegd. Hiermee wordt DESIGN YOUR OWN CHAIR nog uitgebreider. Want alle banken en stoelen van JESS DESIGN zijn te customizen met bekleding in 8 soorten leder en 10 soorten stof – vooral van Kvadrat – in 300 kleuren. Door de vele mogelijkheden en variaties is JESS DESIGN in staat voor zowel consumenten als de projectmarkt een verrijking van de leef /woonomgeving te creëren.

Dit keer is het ook Jan de Bouvrie die JESS! zegt. Hij ontwierp een bijzondere fauteuil voor JESS DESIGN. Natuurlijk is ook deze stoel te zien tijdens de huisshow. De nieuwe collectie van JESS DESIGN is vanaf eind 2011 verkrijgbaar bij de Nederlandse en buitenlandse JESS DESIGN dealers.

Kijk voor meer JESS DESIGN op www.jessdesign.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *