Hippe snoeren om je lamp nóg mooier je maken

Je kent ze wel, die leuke lampen met een fel gekleurd snoer eraan. Vaak is het een eenvoudige lamp met daaraan een contrasterend draad en dat is nou vaak de kracht van het ontwerp!

[adrotate banner=”20″]

Heb je thuis nog een lamp staan die wel wat kleur kan gebruiken? Denk dan eens na over een strijkijzersnoer of een fel gekleurd snoer met een patroon. Dit is ook een mooie oplossing als je je altijd irriteerd aan dat lelijke draad wat nu aan je lamp zit, welke vaak verkleurd is. Wanneer je er gek snoer aan maakt wordt het een onderdeel van het ontwerp en mag het juist opvallen! Dit geldt natuurlijk ook voor je stekkerdoos, normaal verstop je die zo goed mogelijk, maar met een mooi snoer eraan mag hij gezien worden.

Op www.snoerboer.nl kwam de redactie van wonen blog mooie kwaliteit snoeren tegen om zelf aan je lamp of stekkerdoos te bevestigen. Ze hebben effen snoeren, patroonsnoeren en gekrulde snoeren. Ook verkopen ze complete sets met een stekker eraan, fittingen en aansluitmaterialen. Kijk snel even op de website en ga snel aan de slag met je eigen lampen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *