Flexa Creations

Onlangs hebben we jullie op de hoogte gebracht van de internationale kleurentrends voor 2012. Flexa heeft deze kleurentrends vertaald naar een kleurenpalet voor bij je thuis, Flexa Creations. Tijdens een lezing door het Flexa ColourLab op de Elle Decoration dag werden we helemaal op de hoogte gebracht.

Flexa Creations

Heb jij dat ook weleens? Dat je een ruimte binnenstapt en dat de kleuren een glimlach op je gezicht tevoorschijn toveren. Kleur is immers de leukste en krachtigste manier om een interieur te veranderen en jouw persoonlijkheid te onderstrepen. Met slechts een paar eenvoudige regels en Flexa Creations bij de hand, is het bovendien kinderspel. Volg daarbij vooral je hart!’.

Veelbelovende woorden uit de splinternieuwe kleurbrochure van het nieuwe concept van Flexa: Creations. Deze collectie nodigt je uit om met kleur aan de slag te gaan in je interieur. Wat tot nu toe gedaan is met de wereldwijde Flexa Let’s Colour beweging, meer kleur brengen in de samenleving, doet Flexa het ook bij je thuis: inspireren om tot kleur over te gaan.

[adrotate banner=”20″]

Compleet nieuw

 

Bron: Flexa Creations www.flexa.nl

 

Flexa Creations heeft naast de premium muurverven en lakken in verschillende glansgraden ook een metallic nieuwtje: Muur Metallic Special Effect Ondergrond. Dit product dien je vooraf aan te brengen op de muur . Je kunt dit aanbrengen op verschillende manieren en in verschillende patronen. Werk het af met een van de 15 Metallic muurverven van Creations en je krijgt een groots effect.
Tevens is de Creations Schoolbordverf naast True Black ook op de mengmachine te mengen in de 35 standaard kleuren. Je kunt nu een muur volledig in jouw kleur in de schoolbordverf zetten. Daarna kun je je uitleven met krijt om het nog persoonlijker te maken.

 

Vele kleuren!

 

Bron: Flexa Creations www.flexa.nl

 

Naast pakkende kleuren met namen zoals Raspberry Swirl, Dazzling Night, Flower Bulb en Blueberry Dream biedt Creations ook passende wittinten en naturellen. In totaal biedt Creations 35 standaard kleuren. Naast deze vaste kleuren is er ook een jaarlijks wisselend kleurpalet bestaande uit zes kleuren. Deze ‘special edition’ heeft dit jaar de naam: ‘Made with love’. Ook zijn de producten van Creations te mengen in vele kleuren op de Flexa mengmachine.

Wat maakt Creations verder nog speciaal?

 

Bron: Flexa Creations www.flexa.nl

 

 

Naast het bovengenoemde heeft Creations opvallend vernieuwend kleurmateriaal. Een uitgebreide brochure neemt je mee door de vele mogelijkheden van kleur en verf. In de winkel zijn ook in ansichtkaartformaat kleurkaarten per kleur te vinden. Deze kaarten kun je meenemen naar huis en zijn op zich al een kleurcadeautje.

 

Overige informatie en prijzen

 

Bron: Flexa Creations www.flexa.nl

 

De prijzen zijn als volgt:

Flexa Creations Lak vanaf € 27,95 (0,75 liter)

Flexa Creations Muurverf vanaf € 21,95 (1 liter)

Flexa Creations Metallic Muurverf vanaf € 32,45 (1 liter)

Flexa Creations Muur Metallic Special Effect Ondergrond vanaf € 26,95 (1 liter)

Flexa Creations Schoolbordverf vanaf € 41,45 (1 liter)

Flexa Creations Grondverf vanaf € 21,95 (0,75 liter)

 

Over Flexa


Flexa maakt onderdeel uit van AkzoNobel, de wereldwijde marktleider op het gebied van coatings. Flexa staat voor kleur en innovatieve producten. Zij vindt het belangrijk consumenten te helpen bij de kleur- en productkeuze. Initiatieven als gratis kleuradvies, een breed scala aan kleurmateriaal en de Flexa Kleurstalenservice via internet zijn hier het bewijs van. Verder onderstreept Flexa het belang van kleur. In campagnes onder de vlag van Let’s Colour brengt zij kleur in de Nederlandse samenleving.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *