Farrow & Ball onthult wat de kleur van uw voordeur over u zegt

Bij voordeuren is de eerste indruk echt van belang, zoals bleek uit een enquête die is uitgevoerd in opdracht van Farrow & Ball. Aangezien voordeuren zo’n indruk achterlaten, is Farrow & Ball een actie begonnen om de beste en mooiste geschilderde buitendeur op de hele wereld te vinden.

Uit de enquête van Farrow & Ball bleek dat meer dan de helft van de ondervraagden ervan overtuigd was dat de kleur van de voordeur veel verraadt over de huiseigenaar en zijn persoonlijkheid.

Het onderzoek toonde aan dat mensen met een huisdeur in dieprode kleuren zoals Incarnadine® en Blazer® het gelukkigst waren, terwijl mensen met een deur geverfd in groen zoals Green Smoke® verfijnd en intelligent zijn, zoals men zou verwachten op grond van de kleur van de voordeur. Achter een paarse deur (Brassica of Pelt®) treft u waarschijnlijk een sociabele, jolige huiseigenaar aan. Een gelukkig stel vindt u het waarschijnlijkst achter een oranje deur (Charlotte’s Locks®), daar deze kleur de keuze is van hen die het gelukkigst zijn in hun relatie.

Sarah Cole, directeur van Farrow & Ball, zei: “De enquête laat duidelijk zien dat de eerste indruk telt en dat een prachtig geschilderde deur in een zorgvuldig gekozen kleur belangrijk is, in welk land men ook woont. Nu we weten dat er zo’n belangstelling is voor voordeuren, hebben we besloten op zoek te gaan naar de beste en mooiste buitendeur van de wereld, geschilderd met verf van Farrow & Ball.

“We vragen mensen een foto van hun geschilderde voordeur te uploaden en ze kunnen daarmee prijzen winnen ter waarde van €5000. We zijn geïnteresseerd in hoe voordeuren variëren over de hele wereld en we zijn benieuwd naar de favoriete kleuren en stijlen in Nederland.

“Of het nu om de voordeur van een huis gaat of om een schuurtje, garage, prieel of zelfs een strandhut, we zien reikhalzend uit naar uw indrukwekkende inzendingen.”

Alle kleuren in het weergaloze assortiment van Farrow & Ball zijn verkrijgbaar in Exterior Eggshell en Full Gloss, zodat u uw perfecte voordeur kunt schilderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *