Een huis kopen wordt makkelijker met deze apps

Bron: http://www.flickr.com/photos/smemon/7118787133/sizes/z/in/photolist-bR4Dpc-85GyzA-85DoFT-85DnMc-bC9Yf1-85Drnr-84eVmv-bC9Tb9-bR4xvR-85Ds3X-7U3tFF-bC9W9W-bR4Anv-bR4HfT-bR4Gdv-7YZ6hF-85GsLb-85DiaZ-7Sro5F-7SrnWv-7SuDzs-7SuDto-7SuDLG-7SuE8J-85DkWg-bR4rSH-bR4rnz-bC9L5j-bR4tmP-bR4sDt-bC9LM5-8saSzM-9zvgtG-8sdWM3-8sdWAh-8sdWFC-8saStc-8sdWbQ-8saSGv-9ak3TJ-drE3VL-bR4BnR-85DqC8-85GBPs-85GBVj-85GBZw-bC9MCJ-dkKVW1-dkL73p-dkKUft-8NKiKD/
Bron: http://www.flickr.com/photos/smemon/

 

In deze tijd hebben huizenkopers het niet makkelijk. De financiering van een droomhuis is immers lang niet voor iedereen weggelegd, en kan veel stress met zich meebrengen. En dan moet het echte werk nog beginnen: de verbouwing, inrichting, verhuizing. Allemaal investeringen met het doel om je uiteindelijk helemaal thuis te voelen in je nieuwe woning. Hulp van familie en vrienden is altijd welkom, maar je kunt ook eens kijken wat je smartphone of tablet je te bieden heeft.

 

Architect Interieur app

Schenk niet alleen aandacht aan de keuze van je meubels, maar ook aan de architectuur van je kamers.  De Architect Interieur app richt zich op het beroemde Dutch Design, en bevat foto’s, tips en interviews met bekende binnenhuisarchitecten.

Badkamer Design

De badkamer is vaak  een verouderde ruimte in een pas gekocht huis. Het is de kamer waar je je dag fijn en fris wilt beginnen, en kan wat extra aandacht gebruiken. Met de Badkamer Design app ontwerp je op een snelle manier je nieuwe badkamer, op basis van de ruimte, het sanitair, de tegels en andere accessoires.

Klus+

Met een nieuw huis of een verbouwing loop je vanzelfsprekend aan tegen verschillende klussen. Misschien denk je dat de meeste klussen eenvoudig zijn, maar als je kleins vergeet kun je veel tijd kwijt zijn, of je kijkt nog jaren tegen een scheef keukenkastje aan. Met de Klus+ app kun je aan de hand van een stappenplan de meeste klusjes uitvoeren, zodat je zeker weet dat je niet in de fout gaat.

Bouwdepot

Financier je je verbouwing met een bouwdepot? Dan kun je, mits je klant bent van Aegon, gebruik maken van de handige Bouwdepot App. Met de app maak je snel foto’s van de facturen, worden de facturen automatisch doorgestuurd en heb je binnen één werkdag het geld weer op je rekening staan. Dat scheelt weer veel tijd van ouderwets facturen kopiëren en op de post doen.

MagicPlan

Het opmeten van een ruimte is een klein klusje dat je vaak moet uitvoeren bij een nieuw huis. Vervolgens moet je ook nog eens gaan rekenen om een bepaalde oppervlakte te weten, bijvoorbeeld bij een vloer of een muur. Gooi je meetlintjes aan de kant en gebruik je smartphone met de MagicPlan app. Het werkt simpel: ga midden in de kamer staan en draai je smartphone of tablet 360 graden rond. Aan de hand van de foto meet de app je kamer.

 

 

Een gedachte over “Een huis kopen wordt makkelijker met deze apps”

  1. Wat een goed idee die bouwdepot! Ik loop nu zelf tegen het lamp aan door elke keer de facturen te mailen en dan weer wachten op het geld. Het kost mij te veel tijd om elke keer te wachten aangezien ik ook met een deadline werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *