boxsprings

Boxsprings

 

boxsprings

 

De slaapkamer: het blijft een ondergeschoven kindje binnen het interieur van veel huishoudens. En dat terwijl wij een groot deel van onze tijd in de slaapkamer doorbrengen. Nog even een boekje lezen, opmaken voor een leuk avondje, filmpje kijken op de tablet of natuurlijk gewoon slapen. Met leuke decoratie valt de slaapkamer al flink op te knappen, maar een mooi bed werkt uiteindelijk toch het beste.

 

Zoals de naam al zegt, is een slaapkamer bedoelt om te slapen. Vandaar dat in de meeste slaapkamers het bed centraal staat. Middels een leuk dekbedovertrek probeert men tegenwoordig een prettige sfeer in de slaapkamer te creëren, maar men vergeet vaak het belangrijkste: het bed. Bedden zijn er in alle soorten en maten, van kinderbed tot ledikant tot boxspring. Toch springt een boxspring vaak het meest in het oog, omdat een boxspring toch altijd iets meer klasse aan een slaapkamer weet toe te voegen.

 

Boxsprings bestaan over het algemeen uit een box met Bonellvering, een groot hoofdbord, in veel gevallen een meegestoffeerd matras en een topdekmatras. Het mooie aan boxspringcombinaties is dat deze volledig met dezelfde stof gestoffeerd zijn. Zo is een bed één geheel dat klasse uitstraalt. Ook zijn er verscheidene boxsprings verkrijgbaar als elektrische versie, waarbij het hoofd- en voeteinde verstelbaar is. Deze elektrische boxsprings zorgen toch voor wat meer luxe en gemak dan de gemiddelde boxspring.

 

Boxsprings zijn natuurlijk wat grotere en luxere producten dan simpele ledikanten. De stoffering en de combinatie met matras en topdekmatras zorgt ervoor dat boxsprings over het algemeen wat prijziger zijn dan ledikanten. Toch zijn boxspringsets ook voor betaalbare bedragen verkrijgbaar. Zo zijn er mooie boxspring aanbiedingen verkrijgbaar, waar u voor een mooie prijs alsnog een mooie en luxe combinatie in huis haalt.

 

En als u dan toch op zoek bent naar een luxe bed,  kan het chique nachtmeubilair natuurlijk niet ontbreken. Veel boxspringseries hebben hun eigen nachtkastjes en hockers, stoffeerbaar in de door u gewenste kleur. Zo maakt u van uw slaapkamer een fris slaapvertrek, dat klasse uitstraalt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *