Nettobed_boxspring

Boxsprings en matrassen

Boxsprings

De nachtrust is zonder twijfel één van de meest belangrijke onderdelen van een menselijk leven. We slapen bijna één-derde van ons leven wat op een gemiddelde van ongeveer 25 jaar uitkomt. Daarom is het niet verwonderlijk dat een kwalitatief bed van essentieel belang is. Een boxspring brengt hierbij een ideale uitkomst. Een boxspring staat bekend om zijn goede vering over de gehele bedbodem wat, in combinatie met het juiste matras, voor een ongekend comfort zorgt.

Boxspring Diamant

Naast de comfortabele vering en ligcomfort, is een boxspring vrij hoog, waardoor het voor mensen die minder goed ter been zijn makkelijker instappen is. Ook wordt een boxspring vaak geassocieerd met vakantie en ontspanning, aangezien boxsprings regelmatig in hotels worden gebruikt.

 

Juiste combinatie

Alhoewel een boxspring al zeer comfortabel is, is een boxspring alleen niet een garantie voor een goede nachtrust. Het is van belang dat er bij de boxspring een goed matras wordt gezocht, die op de voorkeuren van de gebruiker aansluit. Idealiter wordt hiervoor een traagschuim matras gebruikt, maar het is van belang dat het matras aansluit op uw slaaphouding.

 

Traagschuim

 

Om te garanderen dat u het juiste matras kiest, is het bij veel winkels mogelijk om proef te liggen bij matrassen. Vaak zijn er specialisten aanwezig die u juiste instructies kunnen geven bij het uitzoeken van een nieuw matras.

Nettobed te Oosterhout heeft een groot aanbod van zowel boxsprings, als matrassen. Door de intensieve selectieprocedure van fabrikanten kan Nettobed kwalitatief hoogwaardige producten leveren voor een een lage prijs. Daarnaast zijn de medewerkers zeer vakkundig, zodat ze correct advies op maat kunnen geven.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Nettobed.

 

Een gedachte over “Boxsprings en matrassen”

  1. Helemaal mee eens. Een paar jaar geleden hebben wij onze eerste boxspring gekocht, en ik kan niks anders dan toegeven dat het heerlijk slaapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *