Winnen: Bosch IXO Spice accuschroevendraaier met kruidenmolen

Bosch komt met een leuke seizoenseditie van de draadloze IXO accuschroevendraaier: de Bosch IXO Spice met kruidenmolen. Niet alleen handig voor de doe-het-zelvers maar nu ook voor leuk voor hobbykoks! We hebben hem getest en jij kan hem winnen!

 

 

 

 

Over de Bosch IXO

De Bosch IXO draadloze accuschroevendraaier is een aanwinst voor iedere doe-het-zelver. Het is een compacte, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke schroevendraaier die altijd gereed is voor gebruik dankzij de Lithium-Ion-technologie. Hij ligt perfect in de hand en de ergonomische softgrip geeft een comfortabel en veilige grip op de machine. De IXO heeft een krachtige powerlight, geeft indicatie van draairichting en batterij aan en heeft nu nog 30% meer vermogen. Daarnaast is er geen geheugeneffect of zelfontlading.

We hebben de schroevendraaier getest en hij maakt alle het bovenstaande beloften waar. Hij ligt makkelijk in de hand en is erg krachtig voor zijn formaat. Daarnaast wordt de IXO geleverd met een handige oplader waar gelijk de bitsethouder met 10 bits in verwerkt zit. Dit alleen is al reden genoeg om je handschroevendraaiers te vervangen door deze kleine accuschroevendraaier, maar er is meer…

Bosch IXO Spice

Met de Spice kruidenmolen-adapter kan je de IXO ook in de keuken gebruiken. Zet de kruidenmolen op de IXO schroevendraaier en maal de kruiden zonder enige moeite over je gerechten. Is de IXO schroevendraaier even niet in de buurt? Dan kan de kruidenmolen-adapter ook met de hand bediend worden. Dit laatste blijkt erg handig, want in praktijk heb je de IXO schroevendraaier natuurlijk niet standaard in de keuken liggen. Ik vind de Spice kruiden-adapter een leuke seizoensaanvulling voor de standaard IXO accuschroevendraaier.  Heb je inspiratie nodig? Kijk dan op www.bosch-ixo.com voor receptentips en wedstrijdacties.

De Bosch IXO Spice is in zijn mooie aluminium verpakking leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen en nu te winnen op wonenblog.com!

Wil je deze Bosch IXO Spice winnen? Stuur dan voor het einde van 2012 een e-mail naar info@wonenblog.com met je favoriete gerecht waar je de Bosch IXO Spice voor wilt gebruiken.

Technische gegevens

Accuspanning  3,6 V
Onbelast toerental  180 o.p.m.
Max. draaimoment  3 Nm
Schroef-Ø tot  5 mm
Gereedschapsopname  Magnetische bithouder met zeskantopname
Machinegewicht  0,3 kg
Leveromvang  Bitsethouder met 10 bits incl. Ikea-bit
kruidenmolen-adapter
oplaadapparaat

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *