Bloggers die schrijven over wonen, interieur & design gezocht!

 

De redactie van wonenblog is dagelijks zowel online als offline bezig met design, interieur en vormgeving. We bezoeken we veel beurzen en evenementen en zo komen we in aanraking met mooie merken, leuke producten en inspirerende mensen. Alle leuke en interessante dingen die we tegenkomen op het gebied van wonen en interieur willen we middels dit blog graag delen met iedereen die het maar lezen wil. Voor ons het een persoonlijke uitlaatklep en we willen graag een platform bieden waar mensen met dezelfde passie elkaar kunnen ontmoeten.

bloggers gezocht

We vinden we het leuk om in contact te komen met mensen die een passie hebben voor design en interieur. Wij kunnen natuurlijk ook maar op één plek tegelijk zijn en zullen ongetwijfeld dingen over het hoofd zien. Daarom zijn we altijd op zoek naar bloggers die op regelmatige basis  een bijdrage willen leveren op wonenblog.com.

We proberen de kwaliteit op de blog zo hoog mogelijk te houden. Om ons te onderscheiden van andere interieurblogs is wonenblog.com gericht op design en moderne woninginrichting. Vind je het leuk om te schrijven over bijvoorbeeld  woonevenementen, interieuradvies of nieuwe producten op gebied van design, interieur of lifestyle? Stuur dan een mailtje naar info@wonenblog.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *