Aart Roos nieuwe Algemeen Directeur van Koninklijke Auping

Met ingang van 1 juni 2012 is de heer Aart Roos benoemd tot Algemeen Directeur van Koninklijke Auping. Aart Roos (49) heeft in zijn loopbaan diverse  management- en directiefuncties bekleed bij verschillende internationaal opererende productie- en retailondernemingen. De laatste jaren was hij Commercieel Directeur bij de Holding van De Mandemakers Groep.

Met zijn benoeming tot Algemeen Directeur volgt hij Gerrit Bruggeman op die vanaf augustus 2011 op interim basis deze rol heeft waargenomen. De Raad van Commissarissen heeft er alle vertrouwen in dat de heer Roos de ingezette koers van Koninklijke Auping zal weten te continueren en dat hij samen met alle Auping-medewerkers en -relaties de groei en het succes van Auping verder zal weten uit te bouwen.

 

 

Over Auping

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf met drie productielocaties in Nederland. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen, en daarbuiten werkt Auping nauw samen met internationale distributeurs. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Auping wil het eerste Cradle to Cradle beddenbedrijf van Nederland zijn. De eerste stappen zijn gezet, in 2020 dienen alle bedrijfsprocessen C2C te zijn.

Meer informatie staat op www.auping.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *