Aqua-Laser-Gold

Stoomreinigers

Natuurlijke materialen en duurzame oplossingen zijn tegenwoordig een trend welke je ook in het interieur terug ziet. In de huidige woontrends zien we veel planten, verticaal tuinieren, hout en andere duurzame materialen. Fijn dat iedereen wat bewuster gaat leven, maar heb je wel eens nagedacht over de agressieve schoonmaakmiddelen waarmee je je interieur reinigt? Dat kan ook  anders! Met een stoomreiniger dood je ook 99,9% van de bacteriën zonder gebruik te maken van chemicaliën. Wel zo fijn, toch? In samenwerking met Novisell vertellen we je meer over stoomreinigers.

 

Aqua-Laser-Gold

 

Wat doet een stoomreiniger?

Met een stoomreiniger reinig je makkelijk en effectief verschillende oppervlakten. De stoomreiniger kookt water waarbij stoom vrij komt. Deze stoom bouwt zich op en zorgt voor een hoge druk, hierdoor wordt de hete stoom als een krachtige straal uit de stoomreiniger geperst. Door de temperatuur van het stoom worden de bacteriën gedood. Hierdoor is een stoomreiniger geschikt voor het reinigen van o.a. je badkamer, toilet, voegen, meubels, vloer, keuken, oven, kookplaat, matras, dekens en zelfs kleding.

Daarnaast is een stoomreiniger ook makkelijk buiten het huis te gebruiken voor het reinigen van het interieur van je auto, wielen en kozijnen.

 

Waarop letten bij de aanschaf van een stoomreiniger?

Er zijn veel verschillende stoomreinigers met ieder zijn unieke eigenschappen. Een aantal van deze eigenschappen zijn:

Bar
Het aantal bar geeft aan hoeveel druk er achter de stoom in de stoomreiniger zit. Hoe hoger de bar, des te sterker de schoonmaakkracht. Koop een stoomreiniger met minimaal 1,5 bar.

Watt
Hiermee wordt het stroomverbruik aangegeven. Hoe hoger het wattage, des te beter de stoomreiniger functioneert.

Waterreservoir
Voor langdurig gebruik is een groter waterreservoir aan te raden, zo kan je langer doorwerken zonder het waterreservoir bij te moeten vullen.

Regelbare stoom
Niet ieder klusje heeft evenveel stoom nodig, daarom kan het handig zijn om de hoeveelheid stoom in te kunnen stellen.

Naast de bovenstaande eigenschappen kan je kiezen tussen een handstoomreiniger, vloerstoomreiniger of een multifunctionele stoomreiniger.

 

Welke stoomreiniger kopen?

Een goede stoomreiniger hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn. Een goedkope stoomreiniger online kopen kan je bij Novisell. Ze geven je daarnaast tips en duidelijke uitleg over stoomreinigers bij ‘Welke stoomreiniger kopen?’. Bij iedere situatie past een andere stoomreiniger. Voor kleine klussen kan je een Aqua Laser Gold stoomreiniger kopen. Toch iets zwaarders nodig? Dan kan je bijvoorbeeld een Shark Lift Away stoomreiniger kopen. De kosten van een stoomreiniger betalen zichzelf weer terug, omdat je geen schoonmaakmiddelen meer hoeft te kopen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *