Kerststerren van Broste Copenhagen winnen!

Sinterklaas heeft ons land nog maar net verlaten en nu staat heel Nederland in het teken van de kerst. De winkels liggen vol met kerstballen, slingers en andere decoratie en de ene etalage is nog mooier dan de ander. Buiten wordt het koud en guur en als je niet oppast rijden voorbij scheurende autos met aanhangers met kerstbomen je zo van je fiets! Iedereen is in rep en roer om zijn huis mooi en gezellig te maken voor de feestdagen.

De gezelligheid van de feestdagen spreekt  Wonen blog erg aan. Zo kwam Wonen blog op de website van de nieuwe woonwinkel IPPYS woondeco  prachtige kerststerren tegen waar  de redactie blij van werd! Het zijn Scandinavische kerststerren van wit en grijs karton. Hang een paar verschillende kerststerren bij elkaar en je krijgt een sfeervol resultaat! Door de mooie vorm, de sobere kleuren en de verschillende afmetingen passen de kerststerren in ieder interieur. Ook sluiten ze prima aan bij de woontrends van deze winter.

De kerststerren worden verkocht bij IPPYS woondeco. De prijzen variëren van € 3,95 (20 cm), € 5,95 (30 cm) tot € 7,95 (45 cm) per stuk. Wil je kans maken op een gratis kerstster? Volg dan IPPYS woondeco en Wonen blog op twitter en facebook.  Op 20 december vindt de verloting plaats. Niet gewonnen? Natuurlijk zijn deze kerststerren ook gewoon in de woonwebwinkel te koop naast een heleboel andere leuke woonaccessoires.

Volg hier @ippyswoondeco en @wonenblog op twitter
Volg hier IPPYS Woondeco en Wonenblog op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *