5 Geweldige design kapstokken

1 Facebook ‘Like’ kapstok
Nerd alert! Een van de meest herkenbare icoontjes in social media dringt nu je huis binnen dankzij de Facebook ‘Like’ kapstok.

FB like kapstok

The facebook ‘Like’ kapstok is een exacte replica van het Facebook icoon waar je op klikt als je wilt laten weten dat je die ene genante foto van je vriend of een sarcastische opmerking van een collega leuk vind. De knop is vergroot en meet ongeveer  8 x 7cm, sterk en groot genoeg om er een jas, paraplu of tas aan te hangen. Het leuke van de kapstok is dat hij de oude, authentieke 8-bit vormgeving heeft.

 

2 Handgebaren kapstok
Er is niks lekkerders dan ’s avonds thuis komen en lekker je jas op de kapstok gooien. Designer Thelermont Hupton maakt deze ervaring wat interessanter met zijn handgebarenkapstok.

Handgesture kapstok1
 Er zijn verschillende modellen; de duim omhoog, het o.k. teken en, de favoriet van iedereen, de middelvinger. Wie wil daar nou niet mee worden verwelkomd in zijn eigen huis na een zware dag. Of, misschien nog vervelender, wanneer je met ochtendhumeur je jas er van afhaalt om te gaan werken. Hoe dan ook is het een amusant decor stuk dat zeker opvalt.


3 Richting bord

Altijd al een mansion willen hebben waarin je kan verdwalen? Met deze kapstok raak je in ieder geval nooit de weg kwijt.
Dit ontwerp van de Servische Vukašin Vukobratovic is natuurlijk gebaseerd op het klassieke richtingwijzer bord en toont je de weg naar de juiste kamer in je huis. Zo hou je in ieder geval de illusie dat je in een groot huis woont.

richtingbord kapstok

4 Knife Coat Hooks

Breng wat gevaarlijke elementen aan in uw woning met deze geweldige Knife Coat Hooks

Deze uiterst decoratieve kapstok is handig en functioneel terwijl ze op hetzelfde moment erg cool zijn. De matzwarte messen zijn mooi om je jas er aan op te hangen maar eigenlijk leeg nog mooier. Net kunst aan de muur.

 

5 Branch Hooks

Met deze stalen design tak haal je de natuur in je huis.

Dit artikel is geschreven door Anke Vosterman van Fonq. Voor andere bijzondere kapstokken kun je een kijkje nemen bij de Kapstokkenwinkel van Fonq.

2 gedachten over “5 Geweldige design kapstokken”

  1. Bedankt voor je reactie. Dit artikel is geschreven door Anke Vosterman van Fonq. Als je je gegevens en specifieke vraag mailt naar info@wonenblog.com of verstuurd via ons contactformulier dan sturen wij het door naar Anke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *