PlatteTVDiscounter1

Creatief met je televisie: verwerk hem in je interieur

Sinds de jaren vijftig neemt de televisie een centrale plek in in huis. De allernieuwste led tv’s zijn vaak echte eyecatchers die opvallen en gezien mogen worden. Wil je je beeldbuis liever wat creatiever opnemen in je interieur? Laat je dan inspireren door deze mogelijkheden!

Creatief met lijsten
In de meeste huizen vind je ergens wel een wand met allerlei foto’s of schilderijen. Je zou deze lijsten ook rond je televisie kunnen hangen, zodat je televisie als het ware wegvalt in zijn directe omgeving.

 

PlatteTVDiscounter1
Bron:http://interiorcollective.com/wp-content/uploads/2013/11/Media-Console-White-and-Wood-Table.jpg

 

Wil je helemaal creatief doen? Waarom lijst je de televisie zelf niet in? Zo valt hij haast helemaal weg in het interieur.

 

PlatteTVDiscounter2
Bron: http://tidbitsandtwine.com/wp-content/uploads/2013/04/Frame-Around-TV.jpg

 

Creatief met kasten
Er zijn speciale tv meubels waarin je je televisie kunt plaatsen. Doordat tv’s in de loop der jaren steeds platter zijn geworden, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden om je televisie op een creatieve manier te verwerken in een kast. Gebruik je hem niet, dan is het een boekenkast. Wil je wel televisie kijken, dan heb je in een handomdraai toegang tot het apparaat.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de ruimte achter de televisie. Zo kun je er boeken in kwijt, of cd’s, dvd’s etc.

 

Creatief met ruimte
Als je klein woont, neemt zelfs de platste televisie te veel ruimte in. Wil je creatief met de ruimte omgaan, dan kun je gebruik maken van een tv-meubel waarin een bed verstopt is, of een bed waarin een televisie verstopt is. Het is maar net hoe je het bekijkt!

 

PlatteTVDiscounter3
Bron:http://www.designarcade.in/interior-design-ideas/images/tv-unit-book-shelf-furniture-design.jpg

 

Waar staat jouw televisie? Laat je hem graag zien of verberg je hem liever?

 

PlatteTVDiscounter4
Bron: http://2.bp.blogspot.com/-UWqzeZf9_k8/UDfrrcA9fDI/AAAAAAAAEqc/0iUUNeh6DFg/s1600/Interior+Design+Ideas+for+Space-Saving+In+Bedrooms+hidden-bed-2-bw.jpg

 

 

Een gedachte over “Creatief met je televisie: verwerk hem in je interieur”

  1. Ik heb veel grote foto’s (portretten meestal) en nu wil ik die in mijn nieuwe woning rond mijn toekomstige TV plaatsen! Dat is heel gezellig en inderdaad een warme atmosfeer zal creëren. Nu zoek ik een TV en hopelijk zal iets geschikts straks vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *