vtwonen lanceert iPhone app

vtwonen lanceert haar eerste iPhone app: vtwonen guide. Op de Woonbeurs Amsterdam wordt deze leuke adressen-app geïntroduceerd.

Voor vtwonen guide heeft de redactie van vtwonen de beste en meest inspirerende winkel-, logeer-, eet- en doe-adressen van Nederland verzameld. Met deze app stel je eenvoudig je ultieme dagje (woon)winkelen samen. “Waar je ook bent in Nederland, met vtwonen guide vind je altijd de leukste vtwonen adressen bij jou in de buurt,” zegt Monique de Ruiter, hoofdredacteur van het grootste woonblad van Nederland.

De app heeft een zeer toegankelijke zoekfunctie en navigatie.
Heel eenvoudig vind je de dichtstbijzijnde adressen overzichtelijk weergegeven op een plattegrond. De adressen zijn voorzien van alle contactgegevens, inclusief een korte beschrijving, link naar de website, eventueel met foto én uiteraard de afstand tot het adres vanuit de locatie waar je je bevindt. Bij de lancering bevat de app zo’n 900 adressen door heel Nederland. Elke maand vult de vtwonen redactie de lijst aan met de nieuwste hotspots.

Voordeelactie
vtwonen guide is op donderdag 22 en vrijdag 23 september te downloaden in de iTunes Store voor de actieprijs van €0,79. Vanaf 24 september kost de app € 2,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *