Mobiel werken

Tegenwoordig is mobiel werken erg in: het is handig, flexibel en past gewoon in dit tijdsbeeld. Maar hoe kun je nu handig alles bij elkaar binden en meenemen. Hoe zorg je dat je verder kunt gaan bij waar je gebleven bent? Waar vindt je een prettige plek om te zitten en kan dit bijvoorbeeld met een lekker zonnetje buiten?

Met al deze vragen in het hoofd hebben veel ontwerpers geprobeerd oplossingen te vinden.

 

 

Zo is er het creatieve “Trunk station’ waarbij je een grote rijdende hutkoffer open zet , waar een heus kantoor te voorschijn komt met veel opbergplek. Bij het kantoor is nu ook een bijpassende rollende stoel verkrijgbaar. Je hebt 2 handen, dus dit moet vervoerbaar zijn.

 

 

Dan is er een waar kruikantoor van Tim Vinke. Dit is een kantoor wat je kruiend naar de juiste plek kunt rijden. Als hij dan goed staat kun je aan de slag met 2 stoelen, een bureaulamp, een stroomaansluiting en opbergmogelijkheden. Je kunt dus computeren, een gesprek voeren, koffie schenken en weer op tijd naar huis gaan.

 

 

Dan is er de zeer draagbare openAIRE van Nick and Beau Trincia. Dit is een stoel, een bureau en een laptoptas ineen. Hiermee kun je echt in het park of het station aan het werk gaan. Het is een hippe tas, waar je heel goed mee over straat kunt gaan, handig!

 

 

Er zijn heel veel mooie en handige dingen bedacht, maar deze vind ik helemaal leuk: een pop-up-office van Liddy Scheffknecht and Armin Wagner. Vanuit een platte plaat, vouwen ze een heus kantoor te voorschijn. Zo kun je dus alles laten liggen en onder je arm meenemen… Dat laatste zal helaas niet lukken, te groot en niet sterk genoeg om echt te gebruiken…

 

Dit artikel is geschreven door Petra van Breda van Huisraad en zo. Wil je meer artikelen lezen van Petra? Neem dan eens een kijkje op www.huisraadenmeer.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *