Kijktuinen Nunspeet genomineerd voor VVV Rob de Bes Award 2012

Kijktuinen Nunspeet

VVV Nunspeet heeft Kijktuinen Nunspeet genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. De VVV Rob de Bes Award is dé stimuleringssprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in toerisme- en recreatiebranche.

De VVV Rob de Bes Award bestaat uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro netto. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven.

Kijktuinen Nunspeet is dit jaar één van de ruim 40 genomineerde organisaties. Welke organisatie de prijs uiteindelijk mee naar huis mag nemen, mag u beslissen.

Vanaf 18 juni tot en met 31 juli kunt u stemmen via: www.kijktuinen.nl

“Hoe meer mensen op ons stemmen hoe beter, want slechts de vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs”, aldus Hennie Goedegebuure-Niebeek namens Kijktuinen Nunspeet.

Wie van de genomineerden uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt tijdens het VVV-congres op donderdag 27 september in Apeldoorn

Bron: Nunspeter.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *