VELUX by Karim Rashid

Als u aan een dakraam denkt, dan denkt u aan VELUX®. Een vertrouwd merk dat kwalitatief hoogwaardige producten levert. Maar tegenwoordig is VELUX zoveel meer dan alleen dakramen. Wat dacht u van passende raamdecoratie, zonwering, rolluiken of insectenhorren voor uw VELUX dakraam? VELUX heeft ook een speciale designcollectie by Karim Rashid.

Designcollectie by Karim Rashid

 

 

Speciaal voor Velux ontwierp topdesigner Karim Rashid een prachtige collectie verduisterende rolgordijnen. Het werk van Karim Rashid bestaat uit excentrieke ontwerpen met veel kleur en organische vormen. Voor de VELUX collectie heeft hij zich laten inspireren door stroming, beweging en natuur. Dit resulteerde in acht verduisterende rolgordijnen van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Met het eenvoudige Pick&Click® systeem van VELUX hangt u uw rolgordijn binnen een handomdraai in uw dakraam.

Online Veluxshop

Veel fabrikanten leveren raamdecoratie voor dakramen zoals rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen. Heeft u een VELUX dakraam? Dan koopt u eenvoudig raamdecoratie met de juiste maten passend bij uw VELUX dakraam in de online VELUXshop. Er is volop keuze uit diverse materialen en kleuren. Met de configurator stelt u uw eigen raamdecoratie samen. Wilt u de kleuren en materialen eerst zelf beleven? Dan kunt u in de webshop ook eerst een kleurstaal van het desbetreffende materiaal bestellen. Zo weet u zeker dat de raamdecoratie perfect aansluit bij de rest van uw interieur.

 

Dit artikel wordt gesponsord door VELUX.

 

 

Een gedachte over “VELUX by Karim Rashid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *