ADV: Inspiratie opdoen en online kopen

Het is iedere keer weer een uitdaging om inkopen te doen voor je huis en deze op te fleuren met iets nieuws. Eerst doe je online inspiratie op, en vervolgens ga je lekker naar de woonwinkels om met de opgedane inspiratie nieuwe items te zoeken. Wat we veelal vergeten, is dat ook woonwinkels vaak hun gehele aanbod online hebben staan en vaak zelfs meer aanbieden dan in de ‘fysieke’ winkel. Het kan daarom ook handig zijn om na het opdoen van inspiratie online, hier ook datgene wat je voor ogen had direct te kopen!

Online interieur kopen

Het gemak van meubels en andere artikelen voor in huis online te kopen, is dat je het niet zelf naar huis hoeft te vervoeren. Want zeg nou zelf, het is toch een drama om dat prachtige, maar enorm grote, vloerkleed in die kleine Volkswagen Polo te moeten vervoeren?

Daarnaast heeft online aankopen doen nog een groot voordeel, het is namelijk ontzettend handig dat je gemakkelijk kortingen voor een webshop kunt vinden. De meeste webshops in Nederland bieden namelijk vrijwel altijd een korting aan, en anders is er vaak nog een andere webwinkel die een korting aanbiedt die geldig is voor precies dezelfde wandlamp die je al op het oog had.

Ook scheelt het veel tijd om vanaf de bank of vanuit je luie stoel je aankopen te doen. Zo heb je geen reistijd naar de woonwinkel en heb je ook geen last van een lange rij treuzelende mensen bij de kassa.

Nut van kortingen

Goede interieurwinkels als Home24, WoonExpress en BasicLabel zijn te vinden op een kortingensite als Vouchercode.nl. Het slimste is natuurlijk om pas als je jouw droombank hebt gevonden, te kijken of er een relevante korting te vinden is. Maar mocht je een beperkt budget hebben, dan kun je beter eerst even alle woonwinkels afzoeken op de kortingensite voor een passende korting. Dan kun je op de webshop waar een fikse kortingscode te gebruiken is, op zoek gaan naar jouw favoriete item.

Belangrijkste

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je blij bent met jouw aankoop. Dit gaat om jouw stijl, maar natuurlijk is een redelijke prijs ook mooi meegenomen. Kiezen voor de online winkel kan ook veel tijd en geld schelen. Ga dus voor het gemak van bezorging, het grote aanbod online en breng wellicht een bezoekje aan een kortingensite.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *