Gastbloggers voor wonenblog gezocht

Wonenblog is een blog over wonen en interieur in het algemeen dat is gespecialiseerd in design en moderne woninginrichting. De redactie van wonenblog houdt je op de hoogte van nieuwtjes en trends over wonen, interieur, licht, design en lifestyle.

 

 

redactie wonenblog

We zijn dagelijks zowel online als offline bezig met design en interieur. Ook bezoeken we veel beurzen en evenementen. We komen dus in aanraking met mooie merken, leuke producten en inspirerende mensen. Alle leuke en interessante dingen die we tegenkomen op het gebied van wonen willen we middels dit blog graag met jullie delen.

gastblog

Maar ook wij kunnen maar op één plek tegelijk zijn en zullen ongetwijfeld dingen over het hoofd zien. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die interessante aanvullingen hebben in de vorm van een gastblog. Dit kan bijvoorbeeld gaan over nieuwe producten op gebied van design, interieur of lifestyle.

kwaliteit

We proberen de kwaliteit op de blog zo hoog mogelijk te houden. De blog is gespecialiseerd in design en moderne woninginrichting en daar willen we niet teveel van afwijken. Daarom is de voorwaarde voor een gastblog dat deze hierbij aansluit en het artikel niet vol staat met reclame.

contact

Ben jij iets interessants tegengekomen voor de lezers van wonenblog op het gebied van design, wonen, licht, interieur of lifestyle? Stuur ons dan een mailtje met een gastblog, tip of persbericht op redactie@wonenblog.com.