Wat valt er nog te beleven in september?

Ook deze laatste twee weken valt er in Vlaanderen en Brussel nog heel wat te beleven op het vlak van interieur, design en architectuur. Een overzicht.

Design September

Bron: designseptember.be

Designliefhebbers kunnen elk jaar in september maar beter afzakken naar Brussel om de laatste nieuwigheden mee te pikken. De stad is immers de hele maand dé designhotspot met meer dan 100 culturele en commerciële evenementen. Tentoonstellingen, lezingen, atelierbezoeken, pop-up stores… voor elk wat wils. Dit jaar is er veel aandacht voor opkomende ontwerpers.

Het volledige programma kan je downloaden via www.designseptember.be

 

Vintage Design Event en beurs Huis & Tuin

Bron: vintagedesignevent.be

De snelle beslissers kunnen dit weekend al een uitstapje plannen. Zondag 23 september vindt op de Vrijdagmarkt in Gent de Vintagemarkt plaats. Op het stemmige plein in de antiekbuurt van de stad kan je vanaf 9u designstukken op de kop tikken. Omdat de markt zo populair geworden is bij de verzamelaars van het betere design, is de Vintagemarkt dit jaar dubbel zo groot.

Meer info op www.vintagedesignevent.be

 

Huis & tuin

Bron: huisentuin.eu

Dit weekend gaat ook de beurs Huis & Tuin door in de Expo van Roeselare. Van 21 tot en met 23 september kan je in de Expo terecht voor de allernieuwste trends op het vlak van interieur, decoratie, sfeer en exterieur.

Wie de eerste editie van dit nieuwe event niet wil missen kan op huisentuin.eu alle informatie terugvinden én een kortingsbon afprinten.

  

Mijn Huis Mijn Architect

Bron: mijnhuismijnarchitect.com

Het laatste weekend van september organiseert de Orde van Architecten opnieuw het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect. Iedereen met een zwak voor architectuur kan een kijkje nemen in meer dan 150 woningen in Vlaanderen en Brussel. Dit is de ideale kans om woonideeën op te doen en een praatje te slaan met de architecten!

Dit evenement is gratis; gewoon even vooraf registreren op www.mijnhuismijnarchitect.com.

  

Nu al noteren: biënnale Interieur 2012!

Bron: interieur.be

Als er dit najaar 1 niet te missen event is, dan is dat zonder twijfel de biënnale Interieur 2012 in Kortrijk! Van 20 tot en met 28 oktober 2012.

 

Dit artikel is geschreven door Evy Dooms van InsideStyle. Volg Evy op  facebook, twitter of pinterest.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *