Vormhelden projectinrichters presenteert gevestigde merken en jonge ontwerpers tijdens Design District

Oprichter Rolf Hay presenteert over de ontwikkelingen binnen HAY bij Loods 5

Nieuwe ontwerpers en gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland presenteren zichzelf de komende drie dagen op de offsite locatie Loods 5 van Design District. Dquartier, Drentea, HAY, In Zee, Lammhults, NAT Kunst Loods 5, Objectflor, Pepper & Salt, Seuren Tafels, Vitra, Vormhelden en Wilkhahn zijn aanwezig op de Kunstafdeling van Loods 5. De jonge ontwerpers die zich presenteren zijn Diederik Schneemann, Dirk Vander Kooij, René Holten, Industrial Design, Stijlkollektief 010-020 en Vroonland & Vaandrager.

Offsite locatie Loods 5
“Het ziet er mooi uit en we zijn trots op alle deelnemende merken en ontwerpers aan Design District bij Loods 5. De komende dagen zijn nieuwe en bestaande merken bij ons te bewonderen, in vele gevallen zijn de ontwerpers zelf aanwezig. Een unieke gebeurtenis!” aldus Melvin Schalkx van Vormhelden projectinrichters die de organisatie van het evenement op zich hebben genomen.

HAY
Op vrijdag 7 juni geeft Rolf Hay van HAY een lezing over het ontstaan van zijn bedrijf HAY en de huidige ontwikkelingen. Het merk HAY laat met zijn Deense design meubelen en accessoires de prachtige innovaties van de jaren vijftig op een moderne manier herleven. HAY werkt met verschillende designers. HAY heeft een grote diversiteit van items in zijn collectie, van pennen en theedoeken tot vloerkleden en fauteuils. De presentatie wordt gehouden in Loods 5.

Design District
6, 7 en 8 en juni staat het Hembrugterrein helemaal in het teken van kunst en design. Zowel het vakevenement voor interieurdesign Design District als de kunstbeurs ARTzaanstad openen deze dagen hun deuren op dit historische terrein. Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 kwalitatieve deelnemers tonen op een beursvloer van 6.000 m² en in de directe omgeving hun nieuwste en beste producten op het gebied van interieurdesign.

Vormhelden projectinrichters
Vormhelden projectinrichters richt gebouwen in met een unieke mix van meubelen, moods en maatwerk. Die passen bij de identiteit van een bedrijf waarbij formele zakelijkheid wordt gecombineerd met functionele huiselijkheid. Vormhelden is o.a. dealer van Artemide, Comforto, Drentea, Flos, HAY, Kartell, Klober, Offecct, Lammhults, Tom Dixon, Vitra en Wilkhahn

Loods 5

Jouw stijl in huis. Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule waarin meer dan 250 units producten van verschillende deelnemende ondernemers worden gepresenteerd. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *