Vitra op de woonbeurs Amsterdam

Ik ben een grote fan van Vitra. Is ons huis zijn dan ook meerdere designklassiekers van Vitra te vinden zoals de Organic chair van Saarinen en Eames en een combinatie van verschillende DAR/DSR stoelen om de eettafel. In Milaan heb ik op de meubelbeurs de stand van Vitra bezocht en dat was zeer de moeite waard. Deze week is Vitra ook te vinden op de Woonbeurs in Amsterdam. Er zijn naast een aantal beroemde designklassiekers ook vele nieuwe ontwerpen te zien, zoals de relaxfauteuil Grand Repos van Antonio Citterio en de nieuwste modellen van de stoel Hal van Jasper Morrison. Maar dat is niet alles, er is ook bewegend beeld te zien.
 
De Vitra meubelcollectie speelt de hoofdrol in een aantal korte films, gemaakt door een filmploeg van de Cinecittà filmstudio’s in Rome. Zij creëerden de eerste afleveringen van Vitra Fiction, een nieuwe stap in Vitra’s communicatie over het interieur en de rol die meubeldesign daarin kan spelen.
 
Deze eerste afleveringen van Vitra Fiction zijn geen snelle videoclips, maar prachtige sfeervolle beelden van dagelijkse gebeurtenissen in de woonomgeving. De filmpjes zijn gemaakt als korte speelfilms, maar zonder lopend verhaal of plot. De Vitra meubels zijn daarin de stille getuigen èn de acteurs, die ons leven delen en verrijken.
 
Artdirector is Paolo Bonfini uit Rome en de regie is in handen van de Duitse fotograaf/grafisch ontwerper Florian Böhm.
 
Beursaanbieding: Vitra betaalt de BTW

Daarnaast kunnen de bezoekers van de Woonbeurs Amsterdam profiteren van een geweldig aanbod. Alle meubels die in de Vitra stand te vinden zijn, kunnen worden besteld tegen een bijzondere prijs: zònder btw. Deze actie is tijdens de Woonbeurs ook van kracht bij een aantal geselecteerde Vitra dealers in het land.
 
Je vindt Vitra in design-hal 11, stand 068 (in de zwarte koepeltent)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *