ToiToi kruk, ding Bal en Geisha kussens, ontwerp EDWARD VAN VLIET

Designonstock.com is er trots op: ook Edward van Vliet ontwerpt nu voor haar collectie.

ToiToi kruk en Ding bal

Een bal die je kunt gebruiken als kussen of steuntje onder je benen, een kruk die het goed doet als bijzettafel, extra zitplaats aan tafel en in de zithoek. Hoe speels en vooral ook eigentijds, de nieuwe accessoires van Edward van Vliet voor Designonstock.com. Eigenwijs zijn de ToiToi kruk en Ding bal ook en vooral in de 4 special editions die hun ontwerper heeft samengesteld; kies een uitvoering met één pasteltint of een mooi pallet van pastelkleuren.

Ding bal is verkrijgbaar in 104 uitvoeringen in stof en ToiToi kruk is verkrijgbaar in 104 uitvoeringen in stof en 53 uitvoeringen in leer. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 4 special editions, ontworpen door Edward van Vliet. ToiToi is verkrijgbaar vanaf € 249,- en Ding is verkrijgbaar vanaf € 115,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van ToiToi en Ding een paar weken. Ook op deze modellen biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice. ToiToi en Ding zijn vanaf september verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen.

 

De Geisha kussencollectie

Edward van Vliet heeft zijn handtekening duidelijk gezet onder de subtiele combinatie van materialen, patronen en kleuren. Hij combineert zijde met linnen op een manier die ogenschijnlijk voor de hand liggend is, maar als je goed kijkt heel origineel blijkt te zijn. En kadert de vormen van de kussens af met een opvallende en kleurversterkende bies. De collectie is helemaal van nu door het kleurgebruik en de opvallende patronen.

Edward van Vliet over Geisha: “De patronen sluiten mooi aan op de patronen in stoffencollecties die ik eerder in mijn carrière ontwierp. Een verrassende mix van patronen en stoffen is het uitgangspunt voor deze collectie kussens. Daarbij geeft de combinatie van zijde en linnen een verschil in tactiliteit die heel interessant is en zijn de kussens daardoor ook aan twee kanten te gebruiken. De contrasterende bies werkt kleurversterkend en kadert elk kussen af, waardoor een duidelijk zichtbare vorm ontstaat.”

De Geisha collectie is opgebouwd uit 8 verschillende kussens, die verkrijgbaar zijn voor € 129,- per stuk en vanaf september leverbaar. Kijk voor een actueel overzicht van de verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com.

 

Over Edward van Vliet:

Edward van Vliet legde de basis voor zijn vak aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en specialiseerde zich op interieur en industriële vormgeving aan de Design Academy Eindhoven, waar hij in 1989 afstudeerde. Naast textielontwerp, waar zijn roots liggen, kregen meubel- en verlichtingsontwerpen een plaats in zijn inmiddels twintigjarig repertoire. Studio Edward van Vliet (SEVV) is gevestigd in Amsterdam. Met een sterk op elkaar ingespeeld creatief team ontwikkelt Van Vliet uiteenlopende concepten op het gebied van productontwerp, textielontwerp en interieurontwerp en werkt hij voor Nederlandse en internationale opdrachtgevers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *