Spoinq, ambachtelijk Nederlands design!

Afgelopen jaar presenteerde Spoinq hun nieuwe meubels op de Woonbeurs in Amsterdam. Een leuke en frisse collectie met veel kleur en vriendelijke vormen. Door de grote keuze is zijn de meubels makkelijk toepasbaar in ieder interieur, zowel thuis al in een zakelijke omgeving. Het is een jong en vernieuwend merk met pure en eerlijke ontwerpen. Het wordt ambachtelijk met de hand en op een duurzame manier in Nederland geproduceerd.

 

Keuze genoeg!

De meubels van Spoinq zijn zo samen te stellen dat het bij de persoonlijke wensen van iedereen aansluit. Ze maken onderscheid tussen hem, haar en zakelijk. Op de website laat Spoinq zien hoe de meubels met verschillende stijlen gecombineerd kunnen worden en kan je zelf je stoelen samenstellen in de ontwerpstudio.

Bij de stoelen heb je de keuze uit 2 verschillende onderstellen (square en piramide), uitgevoerd in staal of verschillende houtsoorten zoals eiken naturel, eiken whitewash, eiken wenge of teak. Daarnaast heb je de keuze uit kunstleer of 144 verschillende stoffen!

In de collectie zit ook een bijbehorende tafel, de straight. Het onderstel van de tafel sluit perfect aan bij het onderstel van piramide stoelen, maar kunnen uiteraard ook met de square stoelen gecombineerd worden. Het onderstel is uitschuifbaar waardoor vrijwel ieder formaat tafel gecreëerd kan worden. Het blad is leverbaar in massief teak-, eiken- en notenhout of een kunststof PE-materiaal. De bladen zijn 3 cm dik en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Hem

Aan de heren laat Spoinq aan de andere kant zien dat de meubels ook prima in een minimalistisch en industrieel interieur passen. De stoere meubels met materialen als hout en metaal passen perfect bij de moderne man.

 

Haar

Aan de dames laat Spoinq zien dat eigenwijs en rebels prima gecombineerd kan worden met een vleugje romantiek. Door de juiste kleuren en materialen toe te passen ontwerp je je eigen stoel die bij jou persoonlijk past.

 

Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt zijn de meubels van Spoinq geschikt. De meubels hebben een dynamische uitstraling waardoor je je eigen signatuur aan de ruimte meegeeft. De stoffen zijn voorzien van een vuilafstotende laag, waardoor het textiel makkelijker schoon te houden is.

Ontwerpers

Omdat Spoinq zelf een jong merk is willen ze graag de ruimte bieden aan jonge ontwerpers. Maar ook ontwerpers met meer ervaring krijgen de ruimte zoals Ruud-Jan Kokke (ook wel bekend van de museumkruk). Hij heeft de eerste lijn meubels voor Spoinq ontworpen met een functioneel design en een duidelijk herkenbare identiteit.

 

De producten van Spoinq zijn bij nog maar een paar winkels in Nederland te koop. Je kunt ze o.a. bij Carlos in huis in Deventer bewonderen of ze bij Spoinq in de webshop bestellen. Kijk op de website voor meer informatie of verkoopadressen.

 

 Dit artikel is geschreven door Sofia Steenmeijer, oprichter van wonenblog.com en stand out styling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *