Piet Hein Eek kastje winnen?

Tijdens de Oktober Woonmaand start Histor de campagne ‘Eén kastje 101 karakters’, een initiatief waarin Nederland wordt uitgedaagd om met de lakken van Histor karakter te geven aan een ongelakt Piet Hein Eek kastje. Het kastje is speciaal voor Histor ontworpen en slechts in zeer beperkte oplage geproduceerd. De meest bijzondere ideeën worden op 9 november, met hulp van ervaren Histor verfexperts, door de bedenkers ervan tot leven gebracht. 

 

Piet_Hein_Eek_Histor

 

Histor roept iedereen in Nederland op dit bijzondere kastje karakter te geven. Op de actiesite www.histor.nl/101karakters kun je vanaf vandaag t/m 15 oktober een karakteromschrijving in woord en beeld, inzenden. De mooiste en meest onderscheidende ideeën worden op zaterdag 9 november in de werkplaats van Piet Hein Eek in Eindhoven tot leven gebracht. Op die dag staat een selectie van de 101 kastjes klaar om met de lakken van Histor tot echte collector’s items te worden omgetoverd.

De jury, bestaande uit o.a. Annet Niterink, hoofdredacteur van 101Woonideeën, gaat vooral op zoek naar bijzondere ideeën. Ook Piet Hein Eek laat zich verrassen door de inzendingen die het ongelakte kastje karakter gaan geven:

“Dit is de eerste keer dat ik iets heb ontworpen, dat door een ander afgemaakt moet worden. Mijn werk is pas echt af, als het kastje is beschilderd. Daarmee komt het ontwerp tot leven.”

 

Piet_Hein_Eek_Histor_2

 

De kastjes, die een dag nodig zullen hebben om goed te drogen, worden na afloop bij de deelnemers thuisbezorgd. Histor laat met dit initiatief zien dat er ontzettend veel mogelijk is met de Perfect Finish lakken. Mylène Heystek, (Marketing Directeur) : “We laten met de campagne ‘Eén kastje 101 Karakters’ zien dat er nog veel meer mogelijk is dan een kastje alleen een kleur te geven. Daar komt vaak meer bij kijken. Daarom is op 9 november een team van Histor experts aanwezig om de winnaars met raad en daad bij te staan en hen te helpen het prachtige resultaat dat ze voor ogen hebben te realiseren.”

Woonbeurs 2013
Ook tijdens een bezoek aan de Woonbeurs van 1 t/m 6 oktober kan je tijdens een workshop in het 101 Woonideeën-huis ter plekke een eigen ontwerp worden gemaakt. De Histor stylistes zijn van 12.00-15.00uur aanwezig voor hulp en advies, waardoor jouw idee direct kan worden omgezet in resultaat: een concreet ontwerp in tekst, vorm en kleur.

Eén kastje 101 karakters is te volgen op Facebook, Twitter en de actiesite www.histor.nl/101karakters   

 

Evenement:            ‘Eén kastje 101 karakters’
Datum:                      9 november 2013
Locatie:                    Werkplaats Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
Tijdstip:                    11.00u tot 14.00u

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *