Meet & Greet NgispeN

In Gispen The Store in Den Haag wordt een Meet and Greet met de 3 genomineerden van de ontwerpwedstrijd Daring Design 2011 georganiseerd. Bekijk de ontwerpen en ontdek de verhalen van de designers!

Eind vorig jaar won Dirk Schonkeren (Studio Dara) met zijn ontwerp “Less is More” de ontwerpwedstrijd Daring Design 2011, uitgeschreven door Gispen en Nederlands Architectuur instituut (NAi).

Aanleiding voor de wedstrijd was de combinatie van het ontwerp van de ‘More or Less Chair’ van Maarten Baas en de tentoonstelling “dwarsdesign’ in het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Gispen en het NAi herkennen elkaar in het bieden van uitdagingen aan ontwerpers en stelden de opdracht samen. Voortbordurend op het ontwerp van Maarten Baas werden ontwerpers uitgedaagd om hun eigen vorm te geven aan deze bijzondere stoel.

Uit de tientallen deelnemers waren drie ontwerpen genomineerd. Naast het model van Dirk Schonkeren, waren dat het ontwerp ‘More to Less’ van Stefan de Beer en Willem Kuipers en het ontwerp ‘More or Less’ van Johan Moorman (Spielerei). Ook zij ontvingen lovende kritieken in het juryrapport. De jury bestond naast Maarten Baas uit Hans Robertus (Directeur Design Corporation Brainport en Directeur Dutch Design Week) en Alma Ploeger (Hoofd Internationale Activiteiten NAi).

Datum
vrijdag 11 mei 2012 tussen 16.00 en 19.00 uur.

Aanmelden
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden door middel van een mail aan info@gispenthestore.nl

Waar
Gispen The Store
Prins Clauslaan 9-11 (boven de Utrechtse Baan)
2595 AJ Den Haag
T 070 385 65 85
E info@gispenthestore.nl
W www.gispenthestore.nl

Kijk voor meer informatie op de website van NgispeN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *