Leuke design kado’s tot 25 euro voor de feestdagen!

De feestadgen komen er weer aan met kado’s en surprises. Het is ieder jaar weer een moeilijke opgave om een leuk en origineel kado te vinden. Toch zijn er een heleboel leuke en mooie alternatieven te vinden voor het zoveelste dove-verwenpakket. De redactie van wonenblog heeft een selectie voor je gemaakt van de leukste kado’s tot 25,-

Straps van Droog design zijn gekleurde snelbinders om aan de wand te hangen. Je kunt hier rondslingerende dingen achter hangen zoals post, schoenen, handdoeken etc. De straps zijn leverbaar in 4 kleuren en kosten 13,50 per stuk.

 

Mood flames van Royal VKB zijn gezellige waxinelichthouders die zijn gemaakt van flexibele siliconen. De mood flames zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, dus in de zomer zijn ze ook erg leuk als windlicht op het terras of balkon! Ze kosten 14,95 per stuk.

 Eva Solo heeft elegante glazen die je overal voor kunt gebruiken. Zowel voor warme dranken als thee als voor koude dranken als limonade en wijn. Het fijne van deze glazen is dat ze bijna onbreekbaar zijn en dus gewoon kunt laten vallen. Ze zijn dus elegant én kindvriendelijk! Voor een set van 6 glazen betaal je 23,00 euro.

De knoflookpers van Royal VKB is en leuk en multifunctioneel kado. Eerst kneus je de knoflook met de platte kant, daarna rol je de knoflookpers erover om de knoflook fijn te hakken. Als je daarna je handen met de pers wast zorgt hij ervoor dat de geur van knoflook weer van je handen verdwijnt, ideaal dus! Te koop voor 19,95.

 

In deze leuke glazen voorraadpot van Alessi kan je van alles bewaren. Denk bijvoorbeeld aan pasta, rijst, snoep, theezakjes of muesli. Hij is in meerdere maten en kleuren leverbaar. Deze uitvoering van 20,5 cm hoog kost 17,00 euro.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *