Lensvelt wint Elle Decoration International Award

20120421-222959.jpg

Job Cabinet van Lensvelt en Studio Job is gisteren in Milaan bekroond met een Elle Decoration International Design Award (EDIDA). De kast is als beste ontwerp gekozen in de categorie ‘Furniture’ door een jury uit 25 verschillende landen. De tiende editie van de prijs werd gisteren uitgereikt tijdens de Salone del Mobile in het eeuwenoude Palazzo Serbelloni op de sjieke Corso Venezia in Milaan.

Hans Lensvelt mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van Adri Vlasblom, hoofdredacteur van Elle Decoration Nederland. De Elle Decoration International Design Awards (EDIDA) worden jaarlijks uitgereikt aan de beste, mooiste en vernieuwendste ontwerpen op het gebied van interieur. In de jury zitten de redacteuren van de 25 landen waar Elle Decoration verschijnt.

Het is al de tweede internationale award dit jaar voor de Job Cabinet van Lensvelt, een industriele kantoorkast in frisse kleuren met als opvallend detail een gigantische bronskleurige sleutel. In januari werd het ontwerp al bekroond met een Wallpaper Design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *