Kunstenaar beschildert Artifort stoel voor Serious Request

Kunstenaar beschildert Artifort stoel voor Serious Request en wordt geveild op Interieurveilen.nl. Sinds jaar en dag zet Serious Request zich in voor een specifiek doel van het Rode Kruis. Dit jaar is het voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Iedereen verdient een thuis, is de mening van Jet Donkers oprichtster van Interieurveilen.nl. Daarom organiseert Interieurveilen.nl een veiling waarvan de gehele opbrengst naar Serious Request gaat. Artifort en kunstenaar Geoffrey Wijn slaan de handen in een en dragen bij aan de veiling. Elke item op de veiling start vanaf 1 euro. 

De Orange Slice, ontworpen door Pierre Paulin in 1960, is door Artifort ter beschikking gesteld voor deze veiling. Geoffrey Wijn heeft deze fauteuil omgetoverd tot een waar kunstobject de ‘Chairman’. Geoffrey aarzelde dan ook geen moment “natuurlijk doe ik mee, zeker voor dit goede doel”. De veiling voor Serious Request start 7 december en loopt tot en 21 december. Alle donaties op de veiling zijn mogelijk gemaakt door ondernemers uit de branche. Geïnteresseerde consumenten die willen bieden kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven op Interieurveilen.nl. Consumenten winnen als hoogste bieder de veiling en nog belangrijker, zij doneren daarmee rechtstreeks aan het goede doel.   

Over Interieurveilen.nl

Interieurveilen.nl is het professionele veilingplatform met alles voor het interieur of daarbuiten. Het aanbod is groot. Keukens, banken, eettafels, tuinadviezen, kasten, tuinmeubels, boxsprings, badkamers; voor vrijwel elke aankoop voor in of om je huis kun je op de site terecht.Over de veiling voor Serious Request: http://www.interieurveilen.nl/seriousrequest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *