Het nieuwe online warenhuis voor Scandinavisch design

Ik ben een liefhebber van scandinavisch design en dit vind je dan ook terug in mijn interieur. De eenvoudige en tijdloze ontwerpen van mooie materialen die vakmanschap uistralen spreken mij erg aan. Dit dachten ook twee jonge studenten uit Den Haag toen ze een offensief tegen de wegwerpmentaliteit begonnen. Dit is wat ze er zelf over zeggen:

Een band opbouwen met een bijzonder object en niet langer een showroom binnenlopen zeggend tegen het geheel: ‘doe mij die maar’, is de filosofie.

Het inrichten van een interieur is steeds meer een kwestie van minuten. Een verschuiving van winkelpand naar breedband geeft de consument de mogelijkheid binnen enkele seconden een product te bestellen waarmee een band kan worden opgebouwd in jaren.

Wij geloven dat een object een ziel heeft wanneer het is gemaakt door een vakman en zo oud wordt als uw grootvader met al zijn herinneringen. De merken die wij geselecteerd hebben voor onze winkel, waarborgen een kwaliteit welke niet afhankelijk is van tijd. De producten dragen het verhaal van de ontwerper dat wij als Sterk Online willen delen.

 

 

Onze winkel biedt exclusief het Finse merk Artek, met ontwerpen van designgrootheden als Alvar Aalto en Tapiovaara. Daarbij is de collectie aangevuld met het bekende Georg Jensen, Iittala en Normann Copenhagen tezamen met het innovatieve Eva Solo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *